To je to što me zanima!

"Neću u ured blizu svlačionice, neka me igrači u miru blate"

Ne želim da se boje reći što misle samo zato što sam ja unutra i pušem im za vratom. Slobodno me mogu kritizirati i govoriti ružne stvari o meni, rekao je Pep
Vidi originalni članak

Trener Bayerna Pep Guardiola uspostavlja neka nova pravila u redovima svog novog kluba. Osim nove taktike na terenu, smislio je i novi pristup momčadskoj svlačionici. 

Konkretno, radi se o nepristupanju svlačionici. Španjolski strateg odlučio je kako neće koristiti ured koji je smješten odmah pored jer želi da igrači imaju svoj mir i rade što žele bez da im on smeta.

- To je prostor namijenjen momčadi, u kojem se igrači šale, zabavljaju i pričaju o čemu žele. Ne želim da se boje reći što misle samo zato što sam ja unutra i pušem im za vratom. Slobodno me mogu kritizirati i govoriti ružne stvari o meni. To im ne želim zabraniti - rekao je Guardiola.

Bivši trener Jupp Heycnkes koristio je taj ured prije njega.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Palamudan 31.07.2013.

    nema polako danas .sve je užurbano pa i nogoš,nažalost.bilo bi idealno kada bi mogli barem malo uživati u čarima tog predivnog sporta ali sve se pretvorilo u utrku koja nema cilja i u kojoj je pobjednik onaj koji najviše ima ,novaca,naravno.usput će stradati mnogi i nemilosrdna je to borba koja je razvila neki novi sport takozvani.zaradi što više u što kraćem periodu i mi to pratimo,nadajuć se da ćemo vidjeti nešto.

  • lukica23_1 30.07.2013.

    nosi se iz bayern dok još nisi sve sj....

  • user_36996 30.07.2013.

    promjena će kod pepa biti, a o tome jesu pozitivne ili ne možemo razglabati za koji mjesec. pa ne možete nakon jedne jedine službene utakmice pisati da je čovjek promašaj. polako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare