To je to što me zanima!

Nedavno je zabio gol Širokom, a sada se umalo utopio u rijeci

Igrač Aberdeena skoro se utopio u Glasgowu, a još se utvrđuje je li riječ o nezgodi ili pokušaju samoubojstva. U njegovu klubu kažu da se radi o nezgodi te ne žele dalje komentirati slučaj
Vidi originalni članak

Vatrogasci su u Glasgowu u noći na nedjelju u 2.46 dobili poziv da se u rijeci Kelvin netko utapa. Mladić je spašen, a ubrzo se otkrilo da je riječ o nogometašu Aberdeena Garyju Mackay-Stevenu (26).

On je nedavno u pretkolu Europske lige zabio gol Širokom, a u subotu je bio na klupi u prvenstvenom susretu s Patrick Thistleom (4-3).

Nakon utakmice je, javljaju britanski mediji, izišao u noćni izlazak sa suigračem, a je li u vodi u blizini mosta Benalder završio nesretnim slučajem ili se pokušao ubiti, još se utvrđuje.

No, najvažnije je da je Mackay-Steven spašen te je zbrinut u bolnici i oporavlja se od pothlađenosti.

- Klub može potvrditi da je Gary Mackay-Steven imao nezgodu u nedjelju ujutro, bolnički je tretiran zbog hipotermije i sada je kod kuće i oporavlja se. U Garyjevo ime, klub zahvaljuje svima koji su mu pomogli i neće dalje komentirati slučaj - objavio je Aberdeen.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hadred18 29.08.2017.

    Šta je ovo došlo, za svaki problem se idu ubit, kad bi tako bilo, nebi niko ostao na ovom svijetu (ne kažem da je pokušaj samoubojstva,ali nije isključeno)

  • činimise 29.08.2017.

    Kako je to moguće da jedan igrač koji nedavno zabio Širokom se skoro utopi u rijeci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare