To je to što me zanima!

'Nedim nikako nije mogao podnijeti ove nepravde'

Premda se nagađa da su incidenti na niželigaškoj utakmici povod samoubojstva trenera Nedima Kovačevića, prijatelji i obitelj to demantiraju
Vidi originalni članak

Izražavam sućut Nedimovoj obitelji i prijateljima, to što se dogodilo je strašno. No moram reći da ono što je objavljeno u medijima nema veze s istinom. Došlo je do manjeg incidenta kad su navijači oba kluba ušli u teren, no redarska služba sve je smirila. Nije bilo nikakvog premlaćivanja. Da je bilo nepravilnosti ili ekscesa, bio bih prvi koji bi zatražio prekid utakmice, makar to išlo na štetu mog kluba. Sve će biti puno jasnije kad dobijemo dopunska izvješća, komentirao je dosadašnji predsjednik NK Puris i član Izvršnog odbora istarskog nogometnog saveza Dario Žgrablić navode da su igrači i čelnici Rapca pretučeni na nedjeljnoj utakmici. A to je u nekim medijima viđeno kao povod za Kovačevićevo samoubojstvo.
- Zatražili smo dopunska izvješća povjerenika za sigurnost, od oba kluba i službenih osoba na utakmici, koja će biti gotova do nedjelje. Tada će disciplinski sudac odlučiti o kaznama, a nakon toga ćemo u javnost izaći sa svime - rekao je povjerenik 3. ŽNL Jug Robi Fonović, i sam pogođen zbog smrti bliskog prijatelja. Čini se, na kraju, da će, osim na disciplinskom sudu, ova priča imati i pravi sudski epilog.
- Zaštit ćemo ugled kluba, nismo bili vinovnici incidenta niti povod za Nedimov čin - rekao je Žgrablić.


SIN VEDRAN: TATA NIJE OTIŠAO ZBOG NOGOMETA
Labinski sport s velikim je šokom primio vijest da je nogometni trener NK Rabac Nedim Kovačević (57) oduzeo sebi život skokom s trećega kata obiteljske kuće u Rapcu. Premda su neki mediji objavili da je vjerojatni uzrok toj tragediji nepravda zbog stanja u istarskom nogometu, njegova obitelj ne misli tako.
- Teško mi je govoriti, slomljen sam... On je bio predivan otac, moj najveći uzor i životni idol. Preosobno je shvaćao sve, a nepravde u životu su ga previše pogađale - kazao nam je njegov sin Vedran.
U Labinu su svi tragičnu vijest primili s nevjericom.
- Njega su svi voljeli, a meni je uvijek bio blizu i pomagao mi u svakom smislu. Ja mu se ovim putem zahvaljujem zbog toga. Ovo je pretužno za mene i mamu, ali moramo ostati čvrsti i prisebni do kraja - slomljeno je kazao njegov sin. (D. Marić)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pamia 24.10.2008.

    Nedim je trebao ostati tamo odakle je i došao. Pokoj mu vječni. No da se samo tako ubiješ zbog nogometa... Ajde ne budite djeca. Zašto je njegov sin rekao nešto drugo...

  • renatost 23.10.2008.

    Jadan čovik... Mogu mislit šta je bilo kad ga je to navelo da oduzme sebi život...Vidi se da je poštenjačina ..Takvi na.ebu a ovi drugi ostaju...

  • JAX 22.10.2008.

    napravio je najpametniju stvar sebi je skratio muke sto je boje nego da gleda namjestene u tekmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare