To je to što me zanima!

Nedraftirani igrač uništio snove Celticsa. Miami ide po 'metlu'!

Da su se 'bookmakeri' ponovno prevarili gurnuvši Celticse u ulogu favorita, bilo je jasno već od početka susreta. Miami je poveo 3-0 i došao na koračić do finala
Vidi originalni članak

U trećoj utakmici serije finala Istočne konferencije, Miami je stigao do treće pobjede! Heat je slavio protiv Bostona 128-102 i došao na 'koračić' do finala NBA lige.

Da su se 'bookmakeri' ponovno prevarili gurnuvši Celticse u ulogu favorita, bilo je jasno već od početka susreta. Miami je prvu četvrtinu dobio s +8 (30-22), a do poluvremena povećao prednost na +15 (61-46). A pitanje pobjednika bilo je riješeno u trećoj dionici.

Miami je krenuo furiozno nakon povratka na parket i samo u toj (3.) četvrtini ostvario 15 koševa (32-17) prednosti tako da je zadnja dionica bila samo rutinsko odrađivanje posla.

Najbolji pojedinac susreta bio je nigerijski reprezentativac Gabe Vincent, inače nedraftirani igrač, kojemu je učinak od 29 koševa, dva skoka i tri asistencije bio najbolji u dosadašnjoj karijeri! Baš je znao izabrati trenutak...

Koliko je Miami bio dominantan najbolje govori podatak da četiri najbolja strijelca susreta dolaze iz pobjedničkih redova. Najbolji strijelac Bostona bio je Jayson Tatum s 14 koševa, no uz očajan šut iz igre (6/18). 

Četvrta utakmica na rasporedu je u noći s utorka na srijedu u 2.30 sati po hrvatskom vremenu, a tada će domaćin imati priliku za 'metlu', kao i Denver protiv LA Lakersa.

VELIKA ČAST VIDEO LeBron, NBA ima novog kralja! Jokiću vikali 'MVP' usred Los Angelesa nakon pobjede NEMOGUĆA MISIJA ZA LAKERSE Denver unatoč lošijem Jokiću nadomak velikom NBA finalu!

Rezultat (u seriji):

Miami - Boston 128-102 (3-0) 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare