To je to što me zanima!

Nehumani uvjeti u Moskvi: Na -15 Zvezda je ispala od CSKA

U Beogradu će biti ljuti na suca Sousu jer smatraju kako je gol Rusa pao poslije igranja rukom domaćeg igrača Fernandesa. Kučaev je potom ubacio, a sjajni Džagoev pogodio, ispostavit će se, za prolaz dalje
Vidi originalni članak

Pognute glave beogradska je Crvena zvezda napustila Arenu CSKA Moskve poslije uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige.

Završilo je 1-0 za Ruse golom Alana Džagoeva u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena i uz ukupnih 1-0 poslije dva ogleda, dalje ide ruska momčad.

VIDEO

Utakmica je umalo bila odgođena zbog nehumanih uvjeta budući da je u Moskvi trenutno -15 Celzijevih stupnjeva. Postojao je prijedlog za odgodom, međutim, Uefa to nije dozvolila zbog gustoće rasporeda jer ne bi mogli pronaći idealan termin za sve strane po pitanju uzvrata.

U Beogradu će biti ljuti na suca Sousu jer smatraju kako je gol Rusa pao poslije igranja rukom domaćeg igrača Fernandesa. Kučaev je potom ubacio, a sjajni Džagoev pogodio, ispostavit će se, za prolazak u osminu finala.

Cijelo drugo poluvrijeme CSKA se nudila, ali poput uplašenog tinejdžera pred ocem kad dobije jednicu iz fizike, Zvezda nije znala što učiniti u situaciji kada treba matirati protivnika.

Zicere su u zadnjih pet minuta zapucali su Pešić i Ben pa je tako Zvezdino europsko proljeće završilo na -15 i to na prvoj prepreci.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Titanicbumtidopeljal 22.02.2018.

    Ma "ima Vas dvesta miliona" pa prosvjedujte kod UEFAe sad

  • DraženMuhvić 22.02.2018.

    Ne volim Zvezdu, ali citiram: "...pa je tako europsko Zvezdino proljeće završilo na -15 i to na prvoj prepreci."?! Čemu naglašavati ovo "na prvoj prepreci"? Eh, kada bi barem naši klubovi iskusili igranje proljećem u Europi, pa makar i ne prošli prvu prepreku...

  • OrcaPerestrojka 22.02.2018.

    Najlisiji klub koji igra na stadionu vecem od 60000 ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare