To je to što me zanima!

Nekad je bio bolji i od zvijezde NBA lige, sad se vratio u Split

MVP-ju Svjetskog prvenstva U-19 2009. na Novom Zelandu (u petorci je bio i Bostonov Gordon Hayward, ali i Toni Prostran) gdje je Hrvatsku vodio do bronce danas je 29
Vidi originalni članak

Dok još traju pregovari s Antonijem Vrankovićem, a u međuvremenu su zaključeni o odlascima Roberta Rikića i Amerikanca Cunninghama, a na izlaznim je vratima i onaj drugi, Morris, na Gripama je osvanulo novo-staro lice. Nakon gotovo cijelog desetljeća u Split se vratio Mario Delaš.

ŽUTA POJAČANJA Sin Stojka Vrankovića dolazi u Split? 'U pregovorima smo...'

MVP-ju Svjetskog prvenstva U-19 2009. na Novom Zelandu (u petorci je bio i Bostonov Gordon Hayward, ali i Toni Prostran) gdje je Hrvatsku vodio do bronce danas je 29, taj SP bio mu je ulaznica za Žalgiris, nakon kojeg je uz epizodu u Cedeviti i Cibonu prošao i Španjolsku (Obradoiro), Estoniju (Kalev), Italiju (Orlandina, Varese), dok je posljednje bio u mađarskom Kormendu.

- Sretan sam što sam se vratio na Gripe, tamo gdje sam počeo. Jedva čekam opet zaigrati u žutom dresu.

S Delašem Splićani nisu popunili roster, traži se još "jedinica", zapelo je negdje s Jamesom Washingtonom, nekoć beku šibenskog Jollyja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LeBron 19.12.2019.

    na tom prvenstvu za SAD su osim Haywarda igrali i Seth Curry i Klay Thompsom, bila su još dva trenutna NBA igrača ali se sad ne mogu sjetiti tko

  • Ljubo Ćesić Rojs 17.12.2019.

    Ovako se uvijek sjetim Slavice i Tatuma i gdje su sada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare