Obavijesti

Sport

Komentari 10

Sin Stojka Vrankovića dolazi u Split? 'U pregovorima smo...'

Sin Stojka Vrankovića dolazi u Split? 'U pregovorima smo...'
2

Antonio Vranković visok je 213 centimetara i trebao bi u postavi zamijeniti Roberta Rikića koji se sa Splitom razišao prošli tjedan, nakon svega nekoliko odigranih utakmica...

VIDEO

Antonio Vranković, sin predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza Stojka Vrankovića pregovara s KK Splitom i ako sve bude u redu mladi bi centar u drugom dijelu sezone mogao pojačati momčad Ivice Skelina.

Skelin se na početku tjedna vratio za kormilo žutih, gdje je zamijenio svog nekadašnjeg asistenta Antu Grgurevića. Iz kluba su u međuvremenu otišli centar Robert Rikić i bek Christen Cunningham, koje bi trebali zamijeniti mlađi Vranković i James Washington koji može igrati na obje vanjske pozicije i koji je hrvatskoj košarkaškoj javnosti poznat kao bek Jollyja.

Amerikanac je europsku karijeru započeo 2011. odlaskom s američkog Sveučilišta Middle Tennessee u njemački Trier. Tamo se zadržao godinu dana, a iskustvo igranja na europskim parketima osjetio je i u belgijskom Pepinsteru u čijim je redovima u sezoni 2013./'14 bilježio 13.1 poena i 2.8 dodavanja po utakmici, a tu je i upao u oko Skelinu. Igrao je i za Jolly, Anwil, Soderle, Pitesti... a sada je na meti Splita.

NCAA Basketball: ACC Conference Tournament-Duke vs North Carolina

Antonio Vranković sezonu je započeo u drugoj momčadi Gran Canarije koja igra treću španjolsku ligu. Riječ je o centru visokom 213 cn koji se školovao u Americi, gdje je nastupao za sveučilišnu momčad Duke. Povremeni je hrvatski reprezentativac koji je ovo ljeto nastupao i na ljetnoj NBA ligi, a najveći motiv za dolazak u Split mu je bolja minutaža i pokušaj da se nametne izborniku Mršiću za reprezentaciju.

- Istina je da pregovaramo i da se nadam da će sve proći na obostrano zadovoljstvo, no to je sve što vam u ovom trenutku mogu kazati na tu temu. Bit će za koji dan i više informacija i više tema za razgovor – javio se kratko Antonio...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba