To je to što me zanima!

Nekad velika nada Bayerna potukla se u noćnom klubu

Christian Lell slavio je rođenje kćeri. Lell je udario konobara, a menadžera kluba, koji je pokušao smiriti situaciju, je pljunuo, piše Bild. Nije se smirio ni pred policijom
Vidi originalni članak

Christian Lell (26) od 2003. do ljeta ove godine igrao je u Bayernu, uz posudbu Kolnu (2004-2006), a za Bavarce je igrao 60-ak puta. Bio je velika nada ne samo Bayerna, već i 'elfa', ali nije napravio karijeru prema predviđanjima. Ostat će zapamćen po čestim skandalima, a najnoviji je izbio u nedjelju.

Bild piše kako je Lell slavio rođenje kćeri s četiri prijatelja. Očevidac kaže kako je u VIP dijelu letio stol, a Lell je udario konobara u glavu. Došao je menadžer kluba koji je pokušao smiriti situaciju, a njega je Lell pljunuo. Kad je došla policija i dalje se nije mogao smiriti, još uvijek je vrijeđao konobara. 

Lell tvrdi kako nikog nije udario i da je gužva nastala pet metara od njihova stola, a onda je do njega došao konobar koji je tražio 2000 eura da njega ne uplete u skandal. Istina je vjerojatno na 'pola puta'. Lell trenutno igra u Herthi i čeka moguću kaznu kluba.

U prilog mu nikako ne ide što je već sudjelovao u incidentnim situacijama. Prije tri godine je platio 100.000 eura kazne jer je vrijeđao policiju. Iste godine je zaustavljen s  0,9 promila u prometu...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare