To je to što me zanima!

Nema granica: Chelsea bi htio dovesti 11-godišnjaka iz Barce

Moderni nogomet otišao je predaleko. Chelsea i Barcelona pregovaraju o transferu Xavija Simonsa, dečka koji ima samo 11 i pol godina. Barca je odbila prvu ponudu
Vidi originalni članak

Barcelona je kažnjena zabranom transfera zbog dovođenja tinejdžera, ali ovaj je put otišla u još mlađu kategoriju. U pregovorima je oko prodaje klinca od 11 godina u Chelsea, a zajedno s malim Nizozemcem put Londona bi išla i njegova obitelj. 

Prva ponuda "plavih" za Xavija Simonsa glatko je odbijena, ali već spremaju novu, s obzirom na to da su prepoznali novo svjetsko čudo u igri tog dječaka. Nizozemska obitelj zasad bi više voljela ostati u Barceloni nego seliti na Otok. 

Odluku će na kraju donijeti Xavijev otac. Regillio Simons bivši je nizozemski nogometaš, proveo je igračku karijeru u dresovima Fortune Sittard, NAC Brede, Telstara, Willema II, Den Haaga i Kyota. Po završetku karijere bavio se i trenerskim poslom u nizozemskim niželigašima i amaterskoj momčadi Ajaxa. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • strmi007 12.09.2014.

    Sve je moguće u današnjem svijetu

  • culjakr2912 12.09.2014.

    moj Luka ima 6godina i igra nogomet u Sutli ,i neki dan bili Barcelonini skauti i trazili da ga kupe,meni nudili da budem guverner Spanjolske narodne banke,vilu i ferarija ponudili,200000e po sezoni i ja glatko odbio!!!!

  • culjakr2912 12.09.2014.

    Ivana Culjak ja te volim!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare