To je to što me zanima!

Nema Hrvata: Fifa je odabrala 11 najboljih za nagradu The Best

Lewandowski visoko kotira na kladionicama, a Messi je prema nekim navodima već osvojio Zlatnu loptu. Pobjednik će biti poznat tek 17. siječnja na online ceremoniji
Vidi originalni članak

Fifa je u ponedjeljak predstavila uži krug kandidata za godišnju nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša, vlasnika nagrade The Best. Na popisu se nalazi 11 igrača, a hrvatskih nogometaša nema.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tu su i Cristiano Ronaldo, bivši igrač Juventusa, danas Manchester Uniteda, ali i Lionel Messi, koji je barcelonsku adresu zamijenio pariškom i za kojega se šuška da je dobitnik Zlatne lopte.

Prvi favorit prema kladionicama je, pak, Bayernova gol-mašina Robert Lewandowski, koji je i na Fifinu popisu, kao i Karim Benzema iz Real Madrida i Kevin De Bruyne iz Manchester Cityja.

Dvostruki europski prvak s reprezentacijom i klubom Jorginho je na lsiti, tu je i klupski suigrač N'Golo Kanté. Na popisu su Neymar i Kylian Mbappé iz PSG-a, Erling Haaland iz Borussije Dortmund i Mohamed Salah iz Liverpoola.

Glasovali su predstavnici medija, izbornici i kapetani svih reprezentacija, kao i navijači putem interneta, svi s udjelom od 25 posto u ukupnom rezultatu. Ceremonija proglašenja pobjednika održat će se 17. siječnja putem interneta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • axl44 23.11.2021.

    A gdje je Ante Rebić? 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Kinez_zli 23.11.2021.

    Messiju treba dati zlatnu loptu samo zato jer je se sa ovom raspalom Barcelonom borio za titule. U 33 kolu prosle sezone protiv Granade, Barcelona je barem privremeno bila zauzela prvo mjesto. Sa ovim timom Barcelone koji je sada cak i pojacan sa nekim igracima poput Depaja. Ljudi se bez njega mozda nece plasirati ni u ligu prvaka. Bas me zanima sta bi Leva napravio sa ovakvim timom.

  • egzekutor još jaci 22.11.2021.

    Sedma loptica se već otkotrljala u Argentinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare