To je to što me zanima!

Nema igrača: Glasnogovornik St. Paulija igra s Hannoverom

Uloga Haukea Brücknera u klubu do sada je bila intervjuiranje igrača za službene internetske stranice St. Paulija ili biltene. Osim toga posla, igrao je i za 2. momčad
Vidi originalni članak

Hauke Brückner ime je 31-godišnjeg praktikanta u press-službi njemačkog nogometnog Bundesligaša St. Paulija. Spletom okolnosti, dotični će postati i članom hamburške momčadi...

Brücknerova uloga u klubu do sada je bila intervjuiranje igrača za službene internetske stranice St. Paulija ili biltene koji se mogu vidjeti na utakmicama. Osim toga posla, igrao je i za drugu momčad kluba koja se natječe u petom razredu njemačkoga nogometa. Trener Holger Stanislawski uvrstio ga je u sastav koja kandidira za subotnji ogled 24. ligaškog kola protiv Hannovera.

- Za tu utakmicu imamo samo četvoricu raspoloživih braniča i zato njemu upućen poziv ima smisla - veli trener momčadi uz dodatak da mu je posljednja linija oslabljena neigranjem Oczipke, Morene, Rothenbacha, Lechnera, Egera i Thorandta.

Inače, Brückner ima nogometnog iskustva na poziciji braniča, doduše ne bundesligaškog. Osim u nižim ligama, nastupio je u deset utakmica Bundeslige 2.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Sir_Alex_Ferguson-19 23.02.2011.

    i sad ce svi stavit na hannovera,i na kraju ce st.pauli pobjedit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare