To je to što me zanima!

Nema kraja lošim vijestima za Dinamo: Iranca Moharramija iznijeli na nosilima, jaukao je

U utakmici Irana i Ujedinjenih Arapskih Emirata, pred kraj prvog poluvremena, branič Dinama ozlijedio se u jednom duelu i na nosilima su ga iznijeli iz igre. Dinamo na desnoj strani sad ima samo Ristovskog
Vidi originalni članak

Lokomotiva je u zaostaloj utakmici 4. kola HNL-a u gostima pobijedila Dinamo 3-0. Međutim, tu lošim vijestima za "modre" i njihove navijače nije kraj. Na utakmici Azijskog kupa ozlijedio se Sadegh Moharrami (27).

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo izgubio od Lokomotive

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utakmici Irana i Ujedinjenih Arapskih Emirata, pred kraj prvog poluvremena, branič Dinama ozlijedio se u jednom duelu i na nosilima su ga iznijeli iz igre.

Video situacije pogledajte OVDJE.

SAŽETAK: DINAMO - LOKOMOTIVA 0-3 VIDEO Pogledajte kako je Lokomotiva potopila Dinamo i hat-trick senzacionalnog Čopa... JUNAK GRADSKOG DERBIJA Dinamo je otpisao Čopa, a on se odmaknuo od nogometa. Sada ih je srušio na Maksimiru...

Iran je pobijedio 2-1 golovima Mehdija Taremija u 36. i 65. minuti, dok je za Emiraćane poentirao Al Ghassani u smiraj susreta. Dinamo je tijekom jutra potvrdio kako će njihov desni bek dulje vrijeme izostati s terena.

- Na jučerašnjoj utakmici Azijskog kupa naš Sadegh Moharrami zadobio je rupturu prednjeg križnog ligamenta. Igrač će se vratiti u Hrvatsku gdje će odraditi operativni zahvat, a nakon toga i rehabilitaciju - objavio je zagrebački klub.

Dinamo na poziciji desnog beka ima još Stefana Ristovskog (31), a po potrebi to može odigrati i novipridošli Japanac, Takuya Ogiwara (21).

Iran je sa sve tri pobjede promarširao kroz grupu C. U osmini finala Iranci idu na Siriju. Susret je na rasporedu 31. siječnja u 17 sati u Dohi.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mislim 24.01.2024.

    Kao čovjeka mi je žao a kao igrača Dinama bolje da ga nema

  • samocenzura 24.01.2024.

    manje jedan azilant.

  • blago tebi jesi pametan 24.01.2024.

    sve bolje od boljega :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare