To je to što me zanima!

Nema Mandže, nema pobjede: Pašalić i društvo srušili Juve

Atalanta je povela u 37. minuti golom Timothyja Castagnea koji je s ruba kaznenog prostora pogodio donji desni kut. Samo dvije minute kasnije već je bilo 2-0, a ovoga puta je pogodio Duvan Zapata na asistenciju našeg Marija Pašalića
Vidi originalni članak

Nogometaši Atalante priredili su iznenađenje pobijedivši u četvrtfinalu talijanskog Kupa Juventus sa 3-0, a plasman u polufinale izborila je i Fiorentina koja je 'razbila' Romu sa 7-1.

Torinska "Stara dama" je slavila u Kupu u posljednje četiri sezone, a zadnji put je ispala u siječnju 2014. kada je izgubila od Rome u četvrtfinalu. Nakon toga Juve je nizao uspjehe, sve do gostovanja u Bergamu. 

Atalanta je povela u 37. minuti golom Timotyhja Castagnea koji je s ruba kaznenog prostora pogodio donji desni kut. Samo dvije minute kasnije već je bilo 2-0, a ovoga puta je pogodio Duvan Zapata na asistenciju našeg Marija Pašalića koji je ušao u igru u 27. minuti nakon što se ozlijedio Josip Iličić. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Zapata u 86. minuti svojim drugim pogotkom na utakmici. 

Mario Mandžukić nije nastupio za Juventus zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Pivski trbuh_1988 31.01.2019.

    Dok god je panj na klupi ništa od Juventusa.

  • no sleep 31.01.2019.

    djeco odite pojest čokolino, hladi se.. mani te se stvari o kojim pojma nemate,, juve je pustio atalanti kup utakmicu zbog transfera na ljeto gianluce mancinia

  • 31.01.2019.

    Tako to bude, kad se ne placaju racuni na vrijeme onda dodje ovrha. Neprepoznatljiv Juve koji se je izvlacio na kvalitetu pojedinaca. Sinoc je to lose izgledalo. Mladi decki iz Bergama su u vezi potpuno pretrcali "starce" iz Torina. De Sciglio i Cancelo poklonili dva gola ali u globalu cijela ekipa je igrala uzasno sporo, bezidejno i bez potrebne agresivnosti. Ronaldo neprepoznatljiv, Berna los, Matuidi izgubljen u vremenu i prostoru, Khedira kao i cijelu sezonu, Bentancur usamljen. Jedino koji su koliko toliko bili na razini jesu Alex Sandro i Rugani, ostali ziva zalost. Steta je ispasti iz kupa ali ako je vec netko morao dobiti Juventus drago mi je da je to Atalanta. Gasperiniu kapa do poda, zbog rezultata i zbog igre. Decki iz Torina se moraju vratiti u stvarnost jer je krajnje vrijeme da se nesto pocinje igrati buduci da je Atletico jako, jako blizu. Rekli bi talijani: "Una bella batosta"... Forza Juve !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare