To je to što me zanima!

Nema milosti: Kovačev Bayern zabio amaterima 23 komada...

Ako je namjera Nike Kovača bila da ulije samopouzdanje svojim napadačima i ostalim ofenzivcima, u tome je uspio. Bavarci su zabili čak 23 gola, a nisu primili nijedan
Vidi originalni članak

Iako je već odigrao nekoliko pripremnih utakmica s velikim protivnicima, Bayern se u četvrtak odlučio za "nešto" slabijeg. Za niželigašku i amatersku ekipu Rottach-Egern.

Ako je namjera Nike Kovača bila da ulije samopouzdanje svojim napadačima i ostalim ofenzivcima, u tome je uspio. Bavarci su zabili čak 23 gola, a nisu primili nijedan.

Nakon 45 minuta bilo je 10-0, a loše su vijesti za Rottach bile što Kovačevi nisu povukli ručnu, dapače, u drugom su dijelu zabili tri gola više.

Najviše od svih Tolisso koji je zabio četiri gola u - četiri minute (!). Hattrickom su se morali zadovoljiti Lewandowski, Muller, Wriedt i Goretzka, a među strijelcima je bio i Dietrich. Pitate se tko je to? Nitko novi u Bayernu, zabio je samo u vlastitu mrežu.

Pred 2500 ljudi prvu je utakmicu za Bayern odigrao Lucas Hernandez koji je plaćen, podsjetnika zbog, Atletico Madridu 80 milijuna eura.

Minhenskom klubu sada slijedi malo ozbiljniji posao, za četiri dana sezonu otvaraju u Kupu gostovanjem kod trećeligaša Energie Cottbusa.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 09.08.2019.

    Cime se oni hvale 😂😂😂

  • giovanni123 08.08.2019.

    Ma dajte ,,,to kod nas zovemo preseravanje!!!

  • 08.08.2019.

    A izgube od Prosječne Borussie !!!! Bundesliga jad i bjeda !!!! Kvaliteta Nogometa u zadnjih 15 godina pala za 70 posto u cjelom Svijetu !!!! Izpodprosjećni Igrači gdje god se okrene !!!! A piše se Profesionalci ???? Hahahahhhaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare