To je to što me zanima!

Nema nas više: Karlović i Ljubo out istim rezultatom

Nakon Čilića, u 2. kolu Cincinnatija ispala su i dva preostala hrvatska tenisača. Ljubičić je 'pao' 7-6, 6-4 od Đokovića, Karlović od Francuza Mathieua
Vidi originalni članak

Onog trenutka kada je prošao Francuza Serru u prvom kolu, Ivan Ljubičić je znao da teško može daleko u Cincinnatiju. Nije tip kojem fali samopouzdanja, ali ždrijeb mu nije previše donio. Išao je na Novaka Đokovića, a njega je uspio dobiti samo jednaput u životu. I to prvi put kada su igrali, u Zagrebu prije tri i pol godine. U međuvremenu je Đoković izrastao u igrača koji pripada u sam svjetski vrh, a protiv Ljube je igrao još dvaput. Dobio je oba meča, a sada i ovaj treći.
U prvom setu Ljubo je spašavao dvije break-lopte, a sam nije imao niti jednu. Dogurao je do tie-breaka i u njemu ostao na pet poena. Odmah na startu drugoga seta izgubio je svoj servis i Đokoviću je preostalo samo svojim servisom mirno doći do pobjede i trećeg kola. A Ljubičić nastavlja svoju američku turneju s nekoliko dana treninga uoči New Havena pa onda US Opena.
Isti će program idućih dana imati i Ivo Karlović. On je igrao protiv Francuza Paul-Henrija Mathieua i također izgubio 7-6, 6-4. Bio je blizu pobjedi jednako koliko i njegov protivnik, odlučivali su detalji. Svatko je imao po jednu jedinu break loptu u cijelom meču, razlika je jedino u tome što je Mathieu svoju šansu iskoristio. Karlović svoju nije, i to kod vodstva 6-5 u prvom setu. Morao je igrati tie-break i tu je ispustio dvije set lopte. Kod 5-4 u drugom setu Karlović je Francuzu ponudio prvu šansu za break, a Mathieu ju je odmah i iskoristio. Nisu pomogla ni 23 asa 'Diva sa Šalate'.

ATP CINCINNATI, 2. KOLO
Mathieu - Karlović 7-6 (9), 6-4
Đoković - Ljubičić 7-6 (5), 6-4

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _marin32_ 20.08.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • barcelona fcz 19.08.2009.

    nema do ančića,steta zbog bolesti ali uvjeren san da ce se vratit

Komentiraj...
Vidi sve komentare