To je to što me zanima!

Nema Neymara, nema golova! PSG kiksao; Santini za pobjedu

Ipak, PSG je zadržao prvo mjesto na ljestvici sa 19 bodova, jednim više od prvaka Monaca, koji je u petak kao gost nadigrao Lille sa 4-0. Montpellier je 12. s osam bodova
Vidi originalni članak

Nogometaši PSG-a u 7. su kolu francuskog prvenstva napravili prvi krivi korak odigravši 0-0 na gostovanju kod Montpelliera.

Momčad puna skupih pojačanja tijekom 90 minuta nije uspjela pronaći put do mreže sastava iz donjeg dijela ljestvice. Neymar nije nastupio zbog bolnog stopala i odmah je realizacija kod viceprvaka zakazala.

Parižani su, prije svih Mbappe, fulali sjajne šanse, a možda ih je i zakinuo sudac Turpin kada nije svirao penal nad Cavanijem.

U srijedu PSG dočekuje Bayern u drugom kolu Lige prvaka.

Ipak, PSG je zadržao prvo mjesto na ljestvici sa 19 bodova, jednim više od prvaka Monaca, koji je u petak kao gost nadigrao Lille sa 4-0. Montpellier je 12. s osam bodova.

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Santini bio je strijelac jedinog gola kojim je njegov Caen na domaćem terenu svladao Amiens 1-0 (0-0). Santini, koji je odigrao svih 90 minuta, precizno je izveo penal u 54. minuti.

Caen je s nova tri boda skočio na šesto mjesto ljestvice sa 12 bodova, koliko ima i peti Lyon, koji je na svom terenu odigrao 3-3 sa slabašnim Dijonom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Blue Moon has risen 23.09.2017.

    Najbolji napad na svijetu hhahahahahah, a City je izbjegao metak sa ovim Mbappeom.

  • Pametnjakovic14 23.09.2017.

    Bayern ce ih pojesti. Bez obzira sto lose igrao u ligi i nemaju Neuera. Imaju vise iskustva kao tim...svi vi koji se ne slazete javite mi se nakon sto bayern pomete pod sa njima.

  • Stringer Bell 23.09.2017.

    Nisam se ovako nasmijao otkako se Sinčić kandidirao za predsjednika

Komentiraj...
Vidi sve komentare