To je to što me zanima!

Nema odmora: Hajduk stavio hibridni travnjak i na pomoćno

Krajem kolovoza klub je odlučio investirati i kompletno obnoviti hibridni travnjak na pomoćnom terenu na kojem prvotimci svakodnevno odrađuju trenažni proces. Momčad je treninge u međuvremenu odrađivala u okolici
Vidi originalni članak

U Hajduku se radi punom parom. Nedavno je na Poljudu na glavnom terenu osvanuo novi, hibridni travnjak. Taj travnjak hajdukovci su promijenili u suradnji s HNS-om i znatno se podigla kvaliteta nogometa na domaćim utakmicama splitskoga kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi trening Subašića i Melnjaka u Hajduku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krajem kolovoza klub je odlučio investirati i kompletno obnoviti hibridni travnjak na pomoćnom terenu na kojem prvotimci svakodnevno odrađuju trenažni proces. Momčad je treninge u međuvremenu odrađivala u Klisu, Kaštel Gomilici, Žrnovnici i Mravincima.

Uklonjen je na pomoćnom travnjaku kompletan organski sloj, nasuta je nova zemlja i zasađena nova trava u optimalnim vremenskim uvjetima kako bi se travnjak u najbržem mogućem roku obnovio, stoji na klupskim stranicama.

Momčad je kompletiranjem radova dobila bolje uvjete za treniranje, a dobar posao, slažu se mnogi, odradio je i sportski sektor na čelu sa sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom i predsjednikom Lukšom Jakobušićem po pitanje ulaznih i izlaznih transfera.

Fotogaleriju novog travnjaka pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 14.10.2021.

    Prodali ste ponos i guzicu HNS-u za par stotina kvadrata trave.

  • dinamovac445 14.10.2021.

    Ovi čobani imaju jedan jedini pomoćni teren. Za popišat se od smijeha 🤣🤣🤣

  • 14.10.2021.

    Veca bi korist bila da su zasadili blitvu, ionako je Hajduk vec davno trebao u stecaj, jer godinama zivi na tudjoj grbaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare