To je to što me zanima!

Dinamo iz penala jedva do bodova, VAR isključio Burtona

Dinamo je bio bolji, ali bez puno šansi, a jedini je gol zabio Petković iz penala koji je sam i izborio, i to nakon velike pogreške Bosančića, koji mu je dodao u gol šansu i pao ozlijeđen
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama vratili su se na vrh ljestvice Prve HNL minimalnom 1-0 (1-0) pobjedom protiv Istre 1961 u susretu 29. kola.

Jedini gol na utakmici postigao je Petković iz kaznenog udarca u 41. minuti.

Dinamo i Istra 1961 odigrali su "uspavanku" u kojoj je jedini pogodak stigao nakon nesvakidašnje situacije. Branič gostujućeg sastava Bosančić želio je sa sredine igrališta vratiti loptu svom vrataru, ali u trenutku udaranja lopte osjetio je jaku bol u bedrenom mišiću i srušio se na travu,  a stoga je njegova lopta bila daleko slabije udarena od željenog pa je se dokopao Petković i sjurio se u kazneni prostor. Tamo ga je oborio Galilea te je Dinamo dobio idealnu priliku za vodstvo koju Petković nije propustio.

Samu završnicu susreta Dinamo je igrao s desetoricom jer je nedugo nakon ulaska u igru zbog starta na Blagojeviću isključen Burton. Sudac mu je najprije pokazao žuti, ali je na intervenciju VAR-a išao ponovno gledati start, te poništio žuti i dao mu crveni karton.

Ovom pobjedom Dinamo je stigao na čelo ljestvice sa 67 bodova, dva više uz utakmicu manje od drugog Osijeka kod kojega će gostovati u srijedu u 30. kolu. Istra 1961 je ostala deveta sa 24 boda, jednim manje od osmog Varaždina, a četiri više od posljednje Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 349

  • baba strumpf 19.04.2021.

    Mislim da Dinamo laganini gubi u Sridu od Osjeka

  • baba strumpf 19.04.2021.

    Atiemwen jednostavno nije igrać za Dinamo ka ni Kastrati teške panjine

  • bobiii 18.04.2021.

    Nije Krznar kalibar Zorana Mamića,zadnjih 5 mečeva 2 1 2. Zoki vrati se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare