To je to što me zanima!

'Nema puno ekipa koje mogu ovako u gostima kod Arsenala'

Razočarani smo, ali i ponosni. Bili smo tako blizu, šteta. Ipak, odlazimo kući s pozitivnim mislima, čeka nas Europska liga, u njoj možemo mnogo toga napraviti
Vidi originalni članak

Trener Bešiktaša Slaven Bilić teško je proživljavao susret s Arsenalom jer je zbog suspenzije sve morao pratiti s tribina, ali ne žali ni za čime i ponosan je na svoje igrače.

- Moja momčad odigrala je vrlo otvorenih 180 minuta protiv Arsenala. Nismo se predavali, posljednjih desetak minuta utakmice Arsenal je bio 'na konopima'. Nema puno momčadi koje to mogu napraviti na Emiratesu. Ipak, Arsenal je imao kvalitetu više u šesnaestercu - rekao je Bilić i nastavio:

- Razočarani smo, ali i ponosni. Bili smo tako blizu, šteta. Ipak, odlazimo kući s pozitivnim mislima, čeka nas Europska liga, u njoj možemo mnogo toga napraviti.

Naglasio je da žele na europskoj sceni ostaviti trag.

- Nismo došli samo sudjelovati, želimo stići što dalje, a uz ovakvu igru to i možemo.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MislavBogović 29.08.2014.

    Arsenal je ipak bio bliži pobjedi od vas Biliću, promašio puno više prilika,bio u svemu konkretniji i kako bi tek za njih bila šteta.Vi ste u drugom poluvremenu igrali dobro do njihovog 16-terca i to je bilo lijepo,ali i sve.Ideje za gol nije bilo,a Arsenal je moga zabiti barem 3-4 gola.

  • shevchenko 28.08.2014.

    Ne mogu da su oni jucer u studiu navijali za bešiktaš, koliko volis nogomet da ispadne klub poput Arsenala to je isti vrag ko da ispadne Barca jer su ionako svi nositelji u grupi...

  • ACM_1899 28.08.2014.

    Baš šteta...onakvih 9 od 10 bi Ba zabio

Komentiraj...
Vidi sve komentare