To je to što me zanima!

Nema seniorski nastup, tek mu je 16, a Real ga plaća 45 mil. €

Riječ je o najboljem igraču i strijelcu južnoameričkog prvenstva do 17 godina u ožujku, a u Madrid bi trebao stići  tek u ljeto sljedeće godine. Vinicius Junior još nema niti jedan seniorski nastup u karijeri...
Vidi originalni članak

Nova brazilska senzacija stiže iz velikog Flamenga. Nije niti punoljetan, a Real planira 'izvaliti' 45 milijuna eura za Viniciusa Juniora (16), piše španjolska Marca.

Brazilci pak pišu kako je već odradio liječnički pregled u Madridu, dok je Real odlučio pojačati svoju ponudu budući da je Barcelona nudila 30 milijuna.

VIDEO

Riječ je o najboljem igraču i strijelcu južnoameričkog prvenstva do 17 godina u ožujku, a u Madrid bi trebao stići  tek u ljeto sljedeće godine. Vinicius još nema niti jedan seniorski nastup i tek se očekuje njegov debi za seniore Flamenga. 

Smatra ga se iznimnim talentom koji podsjeća na Barceloninog Neymara po načinu igre.

Realov trener Zinedine Zidane nije htio komentirati ovu vijest na pressici uoči polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Atletico Madrida u srijedu navečer.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • RobertC 10.05.2017.

    da nije u labe metno ovu protezu, izgledao bi kao da ima 45 godina a ne 16, a ovako sa protezom izgleda kao da ima 37

  • Matija1611 09.05.2017.

    Neymar je barem imao neke brojke iza sebe do dolaska u Barcelonu a ovaj još ima mliječne zube

  • sena2 09.05.2017.

    A ko ce drugi unistavati nogomet nego onaj manji klub iz Madrida. Postali su ko exclusiv samo Reklame, sminkice i parfemi! Sad ce me maleni realcici sasuti minusima! Lijepi moji maleni pa di ste mi??HAHAHAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare