To je to što me zanima!

Nema straha kad je tu Krama! Andrej je na korak od rekorda

Kramarić je zabio 46. gol za Hoffenheim, i još mu samo jedan gol fali da se izjednači sa Salihovićem koji je najbolji strijelac u povijesti njemačkog kluba sa 47 golova
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić is on fire! Hrvatski reprezentativac zabio je 46. gol za Hoffenheim i došao na korak od toga da postane najbolji strijelac u povijesti njemačkog kluba. Kramin gol na kraju je bio dovoljan za remi kod Stuttgarta 1-1 u 26. kolu Bundeslige.

Igrala se 42. minuta, a stvari u svoje ruke je preuzeo Belfodil. Napravio je predivan slalom kroz obranu "švaba", izludio ih biciklom, dodao do Kramarića koji je bio na lijevoj strani, a ostalo već znate. Ubojiti Krama je to bez problema zabio i doveo svoju momčad u vodstvo.

Ovo mu je 13. gol u prvenstvu ove sezone i treći u dvije utakmice. Dva je utrpao Nürnbergu u prošlom kolu, a danas je došao na samo korak od povijesti.

Kramarić je zabio 46. gol za Hoffenheim i još mu samo jedan gol fali da se izjednači sa Salihovićem koji je najbolji strijelac njemačkog kluba u povijesti sa 47 golova.

Stuttgart je u 66. uspio izjednačiti preko Zubera, a rezultat se do kraja nije mijenjao. Spomenimo i da Borna Sosa nije nastupio za domaći sastav.

Na ljestvici vode Bayern i Borussija Dortmund sa po 57 bodova dok je Leipzig treći sa 49 bodova. Hoffenheim je trenutno osmi s 38 bodova, četiri boda od šestog Leverkusena i mjesta koje vodi u Europsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Gademz_1 17.03.2019.

    Zast ne zabija tak u repki?

  • Natu 73 16.03.2019.

    Bravo Krama doktore !!

  • nijetebriga 16.03.2019.

    A.Kramaric najbolji igrac utakmice..ima ga po cijelom terenu, ide sam po lopte, asisitiraj, predriblava suparnika ko od sale, daje gol ko od sale.. Nema sale sa Kramaricem, najbolji je i sasvim oprvadano u utrci za najboljeg golgetera BLige.. Dosta hvalospjeva, ali moram reci i ovo, u jednoj situaciji su me trnci prosli gledajuci ga na suparnickoj strani kod stative lezeci,a ne rekoh, ne samo da se i on jos ozljedi pa da Dalic ostane bez Kramarica samo bi nam to jos falilo, zlu ne trebalo.. Na srecu, nista ozbiljnije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare