To je to što me zanima!

Nema UFC-a, a nema niti nje: Oktogon djevojka se dosađuje

Lijepu Brittney Palmer znali smo viđati u UFC oktogonima, ali neko vrijeme će mirovati jer su sve UFC priredbe otkazane do daljnjega zbog korona virusa...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Borkinja ima poruku za sve: Nemojte uništavati što valja!

Ako volite gledati UFC u ranim jutarnjim satima, za Brittney Palmer ste onda sigurno čuli. Brittney je jedna od djevojaka koja šeta oktogonom i pokazuje koja je runda, a obzirom na to da neko vrijeme nećemo gledati borbe zbog korona virusa, ovoj zgodnoj djevojci je u posljednje vrijeme malo dosadno.

Nema više zatrpanih vikenda, barem na neko vrijeme, ali Brittney je pronašla novu zanimaciju. Skuplja golišave fotografije na svome Instagram profilu.

Fino je građena, a ne libi se to pokazati niti na društvenim mrežama gdje često objavljuje provokativne slike, a to joj je donijelo milijun pratitelja. Ova lijepa Amerikanka bavi se i jogom, a obožava i skijanje. Puna je ideja, ali sada neko vrijeme mora mirovati zbog pandemije koja je zahvatila svijet. A ljudima je poručila da paze jedni na druge. 

Već neko vrijeme je u borilačkim sportovima, a pokazala je da posjeduje i zavidne borilačke vještine. Tko zna, možda jednog dana i ona postane borkinja?

A do tada ćemo ju gledati oktogonu, ali samo kao oktogon-djevojku. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 21.03.2020.

    Nek dođe k meni, neće joj biti dosadno😀

  • 20.03.2020.

    Da ne otvarate članak, cura je odlučila svaki dan nešto novo skuhati za ručak i sadi vrt pun povrća i to joj je zanimacija u ovim teškim danima.

  • 20.03.2020.

    Ne bi ti vise bilo dosadno kada bi ja dosao, udaraj me gdje i kako oces, meni sve pase dokle god si ti u pitanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare