To je to što me zanima!

Nema više mjesta na Poljudu za Jadranski derbi! Hajduk objavio - ulaznice za susret rasprodane

Nakon pobjede protiv Dinama na Maksimiru (1-2) dobili su navijači vjetar u leđa, a prije odlaska na Opus Arenu i velikog europskog izazova bodrit će ih puni stadion
Vidi originalni članak

S početkom od 21 sat i pet minuta u nedjelju, 30. srpnja, će se pred rasprodanim Poljudom Jadranski derbi igrati Hajduk i Rijeka. Pomama za ulaznica krenula je među mnogobrojnim pretplatnicima, a preostale ulaznice planule su brzo nakon što su puštene u prodaju.

U EUROPI Hrvatski koeficijent na korak do grčkog: Hajduk može napraviti veliku stvar ako će ići na PAOK

- Sva mjesta koja su puštena nakon sinoć su zauzeta, kao i dodatan kontingent ulaza B koji je u četvrtak poslijepodne stavljen u prodaju. Članovi i pretplatnici napunit će Poljud do posljednjeg mjesta! Hvala vam! - poručili su iz Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak utakmice Dinamo - Hajduk (1-2)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Nakon pobjede protiv Dinama na Maksimiru (1-2) dobili su navijači vjetar u leđa, a bit će ovo novi veliki ispit za momčad Ivana Leke prije trećeg kola i gostovanja u Osijeku pa prvog europskog ispita u sezoni.

Podsjetimo, Hajduk utakmica 3. pretkola Konferencijske lige čeka u četvrtak, 10. kolovoza, kad na Poljudu igraju protiv boljeg iz okršaja grčkog PAOK-a i izraelskog Beitara iz Jeruzalema koji su u prvoj utakmici odigrali 0-0.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Beograd celi uz Hajduk 29.07.2023.

    Lepo, svi ce da dodju na domacu hranu cevapi  sa ajvarom mljac mljac nisam dugo bio mozda sad i  kebab imaju 💪💪💪

  • 28.07.2023.

    Hajduk je daleko najpopularniji naš klub i to bez nekakvih velikih rezultata zadnjih 20god,a to je fenomen,a ti kaj se sprdaju s tim u sebi se garant grizu kad im na kvalifikacije za LP dođe 7100 ljudi,i zato HŽV!Što se tiče utakmice protiv Rijeke,neka bude fer i neka pobjedi bolji i to je to.

  • PUN KO BROD 28.07.2023.

    Vrlo dobro znaju da će ih Rijeka pobijediti, ali opet kupuju karte,..to je čisti mazohizam

Komentiraj...
Vidi sve komentare