To je to što me zanima!

'Nemam osjet ispod struka, ali ponovno ću stajati na nogama'

Ruska olimpijska skijašica Marija Komisarova na društvenim mrežama je objavila kako je paralizirana od struka na niže nakon više operacija poslije nesreće u Sočiju
Vidi originalni članak

Hvala vam svima na potpori. Prošlo je 10 dana od operacija i ne osjećam ništa ispod struka. No jaka sam i znam da ću jednog dana ponovno stajati na nogama. Da mi nema Aleksa, vjerojatno bih poludjela. I u ovim trenucima sam sretna zahvaljujući njemu, napisala je Marija Komisarova na Facebooku.

Ruska olimpijska skijašica slobodnim stilom prije 11 dana ozlijedila je kralježnicu na treningu u Sočiju. Hitno je operirana u Krasnaji Poljani, a potom i u Münchenu. Po povratku u Rusiju ju je posjetio predsjednik Vladimir Putin i rekao kako će država pokriti sve troškove njenog liječenja.

Nažalost, sa samo 23 godine pred njom je cijeli život i teška borba uz nadu da će joj se uz pomoć dugogodišnjeg dečka Aleksa ostvariti želje.

Inače, akrobatsko skijanje je jedan od najopasnijih olimpijskih sportova.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • detaljna 26.02.2014.

    vjerujemo u tebe. I do sada si bila veliki borac. Sretno.

  • Lindy 26.02.2014.

    Želim ti da ozdraviš, a isto tako, nikad više da to treniraš....to bi ja ukinula kao natjecanje, ljudi se igraju s životom, svjesni rizik k samoubojstvu.

  • volim plavuše 26.02.2014.

    Hebeš takav sport u kojem ostaneš invalid

Komentiraj...
Vidi sve komentare