To je to što me zanima!

Nemir pred Dinamo: Janko kritizira Huuba Stevensa

Prošle je sezone u austrijskoj Bundesligi Marc Janko zabio 39 golova u 34 utakmicama. Ove sezone ne igra pa niti ne krije nezadovoljstvo
Vidi originalni članak

Trener za nastali kaos oko Janka odgovornima smatra novinare. Drži da oni svojim pritiskom potenciraju centarforovu nervozu.
- Marc ovo, Marc ono. Dajte ga više pustite na miru – rekao je novinarima nizozemski stručnjak dodavši da “Janko ima njegovu potpunu podršku”.
Dosad je u sezoni, međutim, austrijski reprezentativac i najbolji strijelac europskih liga prošle sezone bio rezerva 35-godišnjemu njemačkom veteranu Alexanderu Zickleru na mjestu jedinoga isturenog napadača u Stevensovu sustavu igre. Prošle je subote, ušavši s klupe za rezervne igrače, zabio na Red Bull Areni protiv LASK-a iz Linza za 2-2, te time pridonio teško izborenoj pobjedi prvaka (3-2) nakon što su gosti vodili 2-1 i došli u još nekoliko sjajnih prilika za povećanje vodstva. Janko je gol proslavio čuleći uši prema tribinama, obraćajući se time svojim kritičarima.
- Želio sam poručiti svim ljudima koji me kritiziraju i sumnjaju u mene da se stišaju - rekao je Janko u izjavi koju prenosi austrijska agencija APA te nastavio:
- Ne veseli me što iz tjedna u tjedan moram gledati utakmice s klupe. To nije ugodna situacija za mene. Imam želju i dalje biti standardan igrač. Sve mi ostalo ne odgovara. Probao sam shvatiti što trener od mene očekuje i tome se prilagoditi. Nije bilo dovoljno.
Na pitanje hoće li u preostala četiri tjedna, koliko ima do kraja prijelaznog roka, potražiti novi klub, obzirom da su se za njega interesirali klubovi iz talijanske Serije A i engleske Premier lige, Janko je odgovorio.
- Trenutačno nemam namjeru odlaziti iz Salzburga. Međutim, potraje li ovakva situacija, o tome ću morati najozbiljnije porazmisliti – zaključila je najveća zvijezda Salzburžana, koji važeći ugovor s klubom ima do ljeta 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare