To je to što me zanima!

'Nemojte kupovati Cesca, ionako smo previše dužni'

Klub mora funkcionirati, a nastavimo li ovako, mi nećemo dugo. Pa dužni smo 500 milijuna eura, rekao je kandidat za predsjednika Barcelone
Vidi originalni članak

Moramo biti pažljivi i dobro procijeniti situaciju jer financijski ne stojimo dobro. Upravo suprotno, dužni smo gotovo 500 milijuna eura, rekao je kandidat za predsjednika Barcelone Sandro Rosell.
Vjerojatno budući Barcin predsjednik upozorio je sve u klubu da pripaze u ovom prijelaznom roku jer bi svojim 'pijanim kupovanjem' vrlo lako mogli uništiti sve što su stvarali posljednjih godina. Klub ionako duguje ogromne svote novca, a glavni problemi nastali su nakon kupovine Zlatana Ibrahimovića, Thierryja Henryja i Dimitra Čigrinskog. Sve se pogoršalo nedavnim dovođenjem Davida Ville iz Valencije za 40 milijuna eura, a najava Cesca Fabregasa, za kojeg je Arsenal rekao da ga ne pušta za manje od 80 milijuna eura, sigurno ne bi popravila financijsku situaciju.
- Naravno da svake godine moramo nadograditi momčad, no isto tako moramo voditi računa i o ekonomskoj situaciji. Klub mora funkcionirati, moramo preživjeti, a nastavimo li ovako, nećemo dugo - zaključio je Rosell.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jura-vk 21.05.2010.

    ovaj čovjek laže jer mu je krivo što će Laporta dovesti igrače prije kraja mandata, a on sam je bazirao svoj program na dovođenju Fabregasa, sad će mu Laporta to napraviti prije njega i sad je on odjednom protiv. Seronja, ne bih ga volio za presjednika.

  • championreal 21.05.2010.

    ovaj naslov je stvarno zabrinjujuć...ako je istina onda svaka čast upravi barcelone :D

  • tornado_ 21.05.2010.

    fabregas je sasvim nepotreban barceloni. jedino pojačanje koje im je trebalo je villa. a 80 mil. eura za fabregasa je ludost. pa ne vrijedi više od 30 mil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare