To je to što me zanima!

Nenad Bjelica dobio je otkaz: 'Nije išlo, morali smo reagirati'

Nenad Bjelica više nije trener bečke Austrije. Hrvatski trener dobio je otkaz nakon remija protiv Neustadta (1-1). Austria zaostaje za vodećim Salzburgom čak 24 boda
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Nenad Bjelica dobio je otkaz u bečkoj Austriji. Čelnici kluba zahvalili su se Bjelici nakon remija protiv Neustadta (1-1). Austria Beč je peti klub lige s čak 24 boda zaostatka za vodećim Salzburgom.

Bjelica je uveo Austriju u Ligu prvaka izbacivši zagrebački Dinamo. Austria je u Ligi prvaka igrala s Portom i Zenitom u skupini i nije bila "kanta za napucavanje". No u domaćem prvenstvu u 23 utakmice Austria je slavila samo 8 puta.

- Nije samo trener kriv, pokušali smo i s nekim novim igračima, ali nije išlo. Morali smo reagirati. Hvala Nenadu Bjelici, u Ligi prvaka je zajedno s igračima napravio povijesni rezultat za naš klub - rekao je sportski direktor kluba Thomas Paritis.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • SpužvaBobSkockani 17.02.2014.

    logičan slijed nakon nezasluženih i slučajnih uspjeha

  • IvanMarić92 16.02.2014.

    Jurčić,Ivanković i ekipa mu mogu kopačke čistit! Ne poznajete čovjeka pa ne sudite unaprijed!

  • Janko 77 16.02.2014.

    Tu Austriju 8 bodova dijeli od druge pozicije pa ne stoje tako strašno loše kako bi se moglo misliti. Salzburg igra fenomenalno i drugom u ligi bježi 17 bodova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare