To je to što me zanima!

Nenad Bjelica: Hajrović i Gojak morali su shvatiti neke stvari

Mi jedini vjerujemo u pobjedu u Manchesteru, nadu nam daju naše 23 europske utakmice. U svakoj smo bili konkurentni, zašto ne bismo i u ovoj?!, rekao je Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Bit će oni opet važni igrači Dinama, kao što su i bili, rekao je Dinamov trener Nenad Bjelica u intervjuu za RTL na pitanje o Izetu Hajroviću i Ameru Gojaku. Ali na izravno pitanje hoće li ih voditi u Manchester, nije dao odgovor:

- Vidjet ćete sutra uoči puta...

No, iz njegovih se riječi moglo iščitati da je bh. dvojac naučio lekciju.

- Ostavili smo ih izvan momčadi da neke stvari shvate, promijene i budu opet važni za momčad.

Podsjetimo, Bjelica je Hajrovića i Gojaka izostavio iz momčadi u Kupu protiv Karlovca (7-0) i u ligi protiv Lokomotive (4-0). Hajroviću je presudila loša igra i forma, a Gojaku taktička nedisciplina u porazu od Varaždina.

- Kritizirao sam momčad nakon Varaždina da se probude i shvate da je svaka utakmica važna i ne mogu ih birati.

U Manchesteru se, kaže, ne ide nadmudrivati s Pepom Guardiolom.

- Nije to obračun Guardiole i mene nego dvije momčadi. Meni će to biti najveća utakmica, uz onu kada sam bečku Austriju vodio u Ligi prvaka protiv Atletica, koji je te sezone u finalu skoro pobijedio Real. Jedini mi vjerujemo u pobjedu. Nadu nam daju naše 23 utakmice u Europi, u svakoj smo bili konkurentni, zašto ne bismo i u ovoj - zaključio je Bjelica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mestar 30.09.2019.

    Sutra ce bit naslov -Bjelica opet sve iznenadio s taktikom 1-10 kpoju je izmislio u avionu napada pepovu ekipu s hajrom i gojakom.

  • Exterminator 30.09.2019.

    Za očekivati je da će plavi dobro započeti utakmicu , hrabro i energično ..potrebno je dati gol u prvom poluvremenu i pokušat ostati u rezultatskom egalu ,, kako će tekma odmicati City će pronalaziti rupe u obrani Dinama

  • 30.09.2019.

    Dajte vi 24 sata napišite gdje možemo gledati utakmicu?To vam najbolje ide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare