To je to što me zanima!

Bjelica je dobio otkaz: Poljaci otjerali i drugog Hrvata s klupe

Nenad Bjelica više nije trener Lecha iz Poznana. Nakon tek jedne pobjede, tri poraza i remija u zadnjih pet utakmica, što je rezultiralo padom na treće mjesto na domaćoj tablici, Hrvat je dobio otkaz
Vidi originalni članak

Lech iz Poznana, kojeg je još do jučer vodio Nenad Bjelica, izgubio je u srijedu od Jagiellonije 2-0 i tako pao na treće mjesto na tablici, a zbog loših rezultata u posljednje vrijeme odlučili su promijeniti trenera.

Nakon što su se ove sezone za prvo mjesto u poljskoj Ekstraklasi borila dva Hrvata, danas više nema niti jednog. Ranije je vodeća Legija s klupe smijenila Romea Jozaka, a danas je to isto napravio i Lech s Nenadom Bjelicom, potvrdio je klub u četvrtak.

KRIZA U MAKSIMIRU Ćiro: Mamić je potpuno blesav ako smijeni Nikolu Jurčevića...

Presudili su mu rezultati u doigravanju. S jednom pobjedom, tri poraza i jednim remijem Lech je pao na treće mjesto na tablici, a Bjelica je prije samo mjesec dana to smatrao nemogućim, napominju poljski novinari:

- Ne vidim razloga zašto ne bismo ostali na prvom mjestu do kraja sezone - rekao je Bjelica, koji ne samo da nije uspio zadržati klub na prvom mjestu, nego nije uspio ni sebe zadržati na klupi Poljaka.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Samarsa 12.05.2018.

    I sad nakon ovakvo extra rezultata u Dinamo? Samo me zanima po cemu je bolji od N.J ? Dinamu ne treba novi trener nego nova momcad. Od postojece zadrzati ako je to moguce Sudanija,Olma,Gavranovica,Livakovica i Ademija ako pokaze napredak kroz pripreme. Sve ostalo adio.

  • žalackalac 11.05.2018.

    Nema šanse da bjelica dođe u dinamo

  • samo_pozitiva 10.05.2018.

    Zato Poljaci nikada neće biti jaki u sportu... jer se neznaju nositi sa padovima forme koji su sastavni dio sporta.... U drugi padaju i mozda bi se vratio na 1. mjesto... ali eto kada nisu fighteri...

Komentiraj...
Vidi sve komentare