To je to što me zanima!

Nenad Bjelica može odahnuti: Gavro ipak nije teže ozlijeđen...

Napadač 'modrih' je u četvrtak bio na rendgenu, a on je pokazao da nema nikakve rupture. Gavro je samo istegnuo tetive i jako dobro prošao obzirom na to kako ga je srušio Ukrajinac Pjatov...
Vidi originalni članak

Iako je na prvu izgledalo kao nokaut, Mario Gavranović ipak nije teže ozlijeđen nakon MMA nasrtaja ukrajinskog golmana Andrija Pjatova na utakmici Šahtara i Dinama (2-2) u Harkivu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadač 'modrih' je u četvrtak bio na rendgenu, a on je pokazao da nema nikakve rupture. Gavro je samo istegnuo tetive, a kada se sjetimo tog prekršaja, fantastično je prošao jer je mogao puno teže stradati.

Gavro bi trening mogao odraditi već u subotu ili nedjelju, ali gotovo je sigurno da će propustiti utakmicu protiv Osijeka na Maksimiru koja se igra u nedjelju.

On će do tada odrađivati terapije kako bi se što brže vratio na raspolaganje trener Nenadu Bjelici. Povratak švicarskog napadača je odlična vijest za Bjelicu, pogotovo jer je Komnen Andrić već duže  vrijeme ozlijeđen, a Sandro Kulenović je prije nekoliko dana operirao metatarzalnu kost.

Trener Dinama bio bi u velikim problemima da je ostao samo na Bruni Petkoviću koji ionako ima problema s gležnjem. No, na svu sreću, Gavranović nije teže stradao i uskoro ćemo ga opet gledati na travnjacima. 

STRUČNO HRVAČKO OKO Etlinger: Pjatove, pa za ono se u hrvanju oduzimaju bodovi...

Podsjetimo, napadač se ozlijedio u utorak na utakmici 3. kola Lige prvaka protiv Šahtara kada ga je srušio ukrajinski golman Andrij Pjatov. Dinamo je imao korner u drugom poluvremenu, Mario Gavranović je kružio oko golmana Pjatova, a onda ga je Ukrajinac poslao u 'zemlju snova'. Golman Šahtara neobjašnjivo ga je uhvatio rukama za vrat, a onda ga je i poklopio nogama, a španjolski sudac Lahoz svirao je penal.

MISLAV ORŠIĆ: Onaj solo-prodor? Nisam imao osjećaj da je bio baš tako dobar

Mario je pao na travnjak i uhvatio se za nogu, a Bjelica ga je odmah izvadio van. Posljedice su se mogle vidjeti nakon utakmice kada je švicarski reprezentativac šepajući izlazio iz svlačionice i ulazio u bus, ali na svu sreću nije riječ o težoj ozljedi. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 24.10.2019.

    Ovo je bilo za cisti crveni karton....

  • papilon100 24.10.2019.

    Ako je sudio penal treba je dat golmanu crveni karton i onda bi bilo gotovo.Dinamo je ostecen ali ko veliki klub necmizdre .

  • gladijator 24.10.2019.

    Uffffff, odahnuo sam, vec mi je lakse! Jos da se Stojanovic ne povrijedi i Dinamo komotno moze razmisljati o finalu LP. Samo onu koji se ne razumiju u nogomet mogu reci da je Pjatov onim potezom podignuo Gavranovicu ocijenu. Svi znamo da Olmo nije prodan jer se klubovi nisu mogli odluciti koga kupiti, Olma ili Gavranovica i Stojanovica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare