To je to što me zanima!

Nenad Kljaić: Suci su nas okrali s čak 27 pogrešaka

Zagrebaši nikako ne mogu zaboraviti izgubljeni bod u Sarajevu. Iako su svjesni vlastitih propusta, slovenskom sudačkom dvojcu pronašli su greške
Vidi originalni članak

Ma, sami smo krivi za ovo, ljutito je rekao trener Zagreba Nenad Kljaić nakon neočekivanog subotnjeg remija (26-26) u Sarajevu s Bosnom.
Ipak, da su igrali svoju igru, već bi se u početku odvojili na sigurnu razliku i ne bi morali ovisiti o sudačkim odlukama u završnici susreta.
- Osvetio nam se pristup 'lako ćemo' - još vruć dodao je Nenad.
Ali izgubljeni bod na koji su računali, nikako da zaborave i krenu dalje.
- Suci su nas dobro okrali. Gledao sam videozapis i pronašao čak 27 odluka na našu štetu. Da je suđenje bilo korektno, i uz našu lošu igru, pobijedili bismo s pet golova razlike - tvrdi sada Kljaić i dodaje:
- Zatražili smo sudačku ekspertizu, a uputit ćemo i prosvjed EHF-u zbog suđenja.
Svjesni su da nisu iskoristili svoje prilike, prokockali su dva gola prednosti tri minute prije kraja. Ivano Balić pokušao je sa slovenskim sucima Krstičem i Ljubičem stvari rasčistiti na terenu, no nije uspio.
- Navikao sam već na sudačke pogreške, ali izbacilo me iz takta kada nisu sudili loptu za nas nakon što su Bosnini igrači igrali nogom - kazao je Balić, a prenosi Sportal.
Plan se 'izjalovio', reći će čelnici, jedan bod ko' nijedan. Slijedi im uvjetna kazna, a popravni ispit imat će već četvrtak kad gostuju kod St. Petersburga.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • boys 05.10.2010.

    ko i hajduka u svakoj tekmi ,,,aj ne seri

  • rođin rođo1 05.10.2010.

    U hebem ti pravdu

  • Marko_zg 05.10.2010.

    Ma da su sudci natezali neznam kako na stranu Bosne Zagreb je to trebao uvjerljivo dobit. Prozirno je vadit se na sudce protiv tako slabašnog protivnika. Ovo je ili dogovoreni X ili totalni podbačaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare