To je to što me zanima!

Neno Kljaić: Nisu se udostojali ni pogledati me u oči i reći mi

Svoju stranu priče iznijet ću u četvrtak na konferenciji za novinare. Ljudi iz Zagreba nisu mi ništa rekli, saznao sam od novinara da sam smijenjen, rekao je Kljaić
Vidi originalni članak

Ne znam da li bih se smijao ili plakao, bile su prve riječi otpuštenog trenera rukometaša Zagreba koji je dodao:

- Siguran sam samo u jedno, moja trenerska licenca nije glavni razlog otkaza. Čini mi se da ne živimo u demokratskom društvu gdje čovjek ne smije reći ni svoje mišljenje. Neki su zaštićeni kao lički medvjedi.

- Nitko mi nije službeno rekao ni priopćio da sam smijenjen. Saznao sam to od novinara. Nisu me se udostojali ni pogledati u oči, a svoju stranu priče iznijet ću u četvrtak na konferenciji za novinare - najavio je Kljun i otkrio kako je njegova epizoda u hrvatskom rukometu zasad gotova.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • mate5x 02.02.2011.

    Ako mu nitko nije sluzbeno nista rekao kako zna da je smjenjen?

  • lady d 01.02.2011.

    http://www.facebook.com/pages/Reci-Ne-Smecu-U-Rukometu/150160351709593?ref=ts a neće sad odmah Goluža, da ne ispadne "sumnivo", pa da nas opet uvjeravaju da nije to tak kak se nama čini! ha ha ha ha ha sve se ovdje zna osim toga zašto nitko nista ne govori????? pa mi svi financiramo tu Gopčevu igru, a on se ponaša kao što je jednom i sam rekao, kao da je to njegova privatna prčija!!!! zanima me kaj bu bilo jednog dana kad Gobac krepa od debljine i zloćestoće? mora da će mnogi odahnuti...

  • RadekBejble 01.02.2011.

    mozete srat po Neni koliko hocete al sta je je zna jedno 70% vise od ova 2 tuljana Gobca i Goluze...slavkec nema muda priznat da je kriv za kriminalne igre repke jer to znaci da je i safto gobac u krivu!!!!cinjenica je slavkec da pojma nemas,a ici covjeku iza leda dovoljno govori o tebi kao osobi,nitko od nosecih igraca te smislit ne moze,pojma nemas o nicemu(kamoli rukometu),smijesniji si od mr.Beana i Benny Hilla zajedno i da svaka cast Lini Kepecu na medaljama al on je kalibra tebe samo malo sitniji...smatras ga jednim od najboljih trenera,a taj isti direktno i odvratno na TVu optuzi Sprema da je krivac za poraz od francuza zato sto je promasio 1 zicer nakon toga mi je postao odvratan pa valjda covjek smije pogrijesit(koliko znam svima se moze dogoditi da zaj..e),pa molim te lijepo kad ces vidjet da je Lino debil koji nije mogao procitati jednu jedinu francusku akciju s kojom su nas zadnjih par natjecanja gazili?!!!Za izbornika Zovka i trenera vratara Basica(Sola nema pojma kao trener)

Komentiraj...
Vidi sve komentare