To je to što me zanima!

Neno vs. Slavko: Nakon SP-a odmah slijedi sraz posvađanih

'Zagrebaši' 5. veljače igraju protiv Siscije. Trener Siščana Goluža kaže da neće pozdraviti Nenada Kljaića. Ne poštuje njegovo mišljenje jer nema ni licencu za rad
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija sa Svjetskog prvenstva u Švedskoj vraća se u subotu, malo prije 20 sati, a već sljedeći tjedan (5. veljače) na rasporedu je susret Croatia osiguranja Zagreb i Siscije u 16. kolu domaćeg prvenstva. Siščane vodi izbornik Slavko Goluža, a na klupi 'zagrebaša' njegov je najžešći kritičar Neno Kljaić.

- Ne vidim zašto bih ga pozdravio ako ne poštuje ni mene ni Savez niti hrvatski rukomet - odgovorio je Goluža na pitanje hoće li se rukovati s Kljaićem.

Oglasili su se i čelnici CO Zagreba. U ponedjeljak ili utorak najavljeni su sastanci Izvršnog odbora i Odbora za hitnost na kojima će se, među ostalim, raspraviti i Kljaićev istup protiv izbornika.

- Ma to su redoviti sastanci. Čeka nas puno posla oko pretvorbe, domaćeg prvenstva i Lige prvaka - pojasnio je direktor 'zagrebaša' Bartol Kaleb i dodao: 

- No jedna od točaka sigurno će biti Kljaićev istup u novinama.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mare32 28.01.2011.

    je*ala te licenca ti je imaš pa gdje si doveo hrvatsku...

  • crespo1607 28.01.2011.

    ma tom kljajicu nitko nevalja,ali ovog puta za goluzu je pogodio....bogami ali nije ni on neki trener bas....lako je voditi zagreb u nasoj ligi i osvojiti prvenstvo i kup to bi i ja naravio da sam trener iskreno....neka se pokaze u europi?

  • rođo rođin1 28.01.2011.

    kad se vraćaju rukometaši,sad je 20,15h nisu još ni utakmicu odigrali,a malme je 1700kn daleko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare