To je to što me zanima!

Neobična kazna: Valdes mora dati 100 € radi razmjene dresa

U Standardu nemaju razumijevanja za rasipanje te kažu kako, za razliku od ostalih njegovih klubova, ne mogu priuštiti da mu svaki vikend naručuju novu garnituru dresova od sponzora
Vidi originalni članak

Victor Valdes nikako ne može na zelenu granu. Nakon odlaska iz Barcelone, više minuta u igri dobio je non stop ozlijeđeni Daniel Sturridge u Liverpoolu nego on u Unitedu. Španjolac je od ove godine na posudbi u Standard Liegeu, a pošto je glavna zvijezda belgijske lige među golmanima, mnogi od njih ga traže razmjenu dresa na kraju utakmice.

No i u Belgiji su se nastavili problemi. Katalonac im, obično, izađe u susret. Međutim, to će ga koštati. Valdes će za zadnja tri dresa, koja je razmijenio, morati platiti 100 eura kazne!

U Standardu nemaju razumijevanja za rasipanje njihova golmana te kažu kako, za razliku od ostalih njegovih klubova, ne mogu priuštiti da mu svaki vikend naručuju novu garnituru dresova od sponzora.

Valdes je iznenađen i razočaran pošto je razmjena dresova gesta koja se godinama unazad koristi u nogometu

Idi na 24sata

Komentari 15

  • CopyPaste 10.02.2016.

    Ma da ispravit i sve greske (kojih ima nenormalno mnogo) ovakav portal je i dalje potpuni promasaj. Meni nije jasno, jel netko uopce testirao novi portal prije nego ste ga bacili na web? Mozda je ovo izradio neciji rodjak pa ste mu u dzep utrpali neke fine novce. Zanima me jeli negdje objavljen natjecaj za izradu ovog portala jer ako nije onda je to kazneno djelo?

  • strmi007 10.02.2016.

    događa se

  • krole 10.02.2016.

    Valdes je samo prosjecan golman kakvih ima jako puno, samo sto je bio u Barceloni kojoj u tom periodu nitko nije mogao nista.. njega izdvajati medju najvece je smjesno, a tih 100 eura ako mu je muka platit cu mu ja, uopce mi nije jasno kako dodje u javnost njegova kazna od 100 eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare