To je to što me zanima!

Neočekivani rasplet: Joshua prije Wildera ima tri prepreke

U slučaju ponovne pobjede nad Whyteom, Joshua bi napokon mogao debitirati na američkom tlu protiv Jarrella Millera, a nakon toga se priča o borbi protiv Kubrata Puleva, koji je otkazao prošlogodišnju borbu
Vidi originalni članak

Anthony Joshua želi borbu s Deontayem Wilderom za svoj okršaj na Wembleyju 13. travnja, no kako prenosi engleski Sun, do te borbe mogao bi imati čak nekoliko drugih prepreka.

- Razlog zbog kojeg sam rezervirao Wembley je kako bih se borio s Wilderom, no ako se ne borim s njim, ne znam tko drugi može popuniti njegovu veličinu  Ne želim biti u situaciji gdje neću moći napuniti Wembley - rekao je Joshua.

I dok je bilo izgledno kako bi umjesto Wildera ili Tysona Furyja Joshua u travnju mogao ići na Dilliana Whytea, neočekivane su špekulacije o borbama nakon toga. 

U slučaju ponovne pobjede nad Whyteom, Joshua bi napokon mogao debitirati na američkom tlu protiv Jarrella Millera, s kojim se dvaput borio i Mirko Filipović, a Cro Cop oba je puta odnio pobjedu. Amerikanac je nazvao Joshuu 'dosadnom barbikom', a on je kandidat WBA organizacije koja ga želi pogurati do borbe s prvakom.

Ima i IBF svog kandidata, a radi se o Kubratu Pulevu, koji se već ranije povukao iz dogovorene borbe s Joshuom. 

Borba s Pulevom odvila bi se u proljeće 2020. godine, tvrde Englezi, a tek bi nakon toga slijedila borba s Wilderom i Furyjem.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • gladijator 29.12.2018.

    Cekam da odradi neki tezak mec u dvorani!

  • tartufalo 28.12.2018.

    ma nek se Joshua bori van Wembleya...recimo protiv Furya u Manchesteru...ili protiv Wildera...u Las Vegasu...pa da ga vidimo...

  • najindustrijalizovanija 28.12.2018.

    Volio bi vidjeti Joshuu i Mirka Filipovića u borbi po UFC pravilima

Komentiraj...
Vidi sve komentare