To je to što me zanima!

''Neodigrani derbi u Maksimiru najbezobrazniji čin u povijesti''

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pa valjda je svakoga stid što utakmica nije odigrana. To je jedino važno pitanje. Ovo sve drugo su laži i pozicioniranje stavova, rekao je izvršni predsjednik Dinama
Vidi originalni članak

Modru ekspediciju prema rumunjskom Giurgiuu gdje će hrvatski prvak odigrati utakmicu Europske lige protiv Astre otpratio je i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić

- Veseli me odlazak na put, i to iz dva razloga. Jedno da pobjegnem od ovog hrvatskog gliba, a drugo je puno optimizma i nade, veselja da ćemo sutra u Rumunjskoj ostvariti pobjedu i da ćemo napraviti jedan korak ka boljem rezultatu - rekao je Mamić koji nije htio odgovarati na pitanje o eventualnom odlasku iz HNS-a:

- Neću razgovarati s vama o pitanju odlaska iz nogometa jer ste nekorektni. Znate da ja uvijek govorim iskreno i ne želim se svađati. Što ću ja praviti predstavu i sudjelovati u toj vrsti manipulacije?

'Objektivno je da Salzburg slavi u Škotskoj'

Momčad Dinama je već jako dugo bez odigrane utakmice, a okupljene je zanimalo hoće li to štetiti Dinamu, ili će baš odmor dobro doći zagrebačkoj momčadi. 

- Da, nažalost ne možemo znati je li bolje da imamo kontinuitet utakmica, ili je bolje da ulazimo svježi u susret. Bio sam na treningu, gledao sam momčad. Igrat ćemo u najjačem sastavu, nažalost bez Ademija. No, tko god bude igrao dat će 300 posto i možemo s velikom nadom čekati naš povratak - rekao je Mamić te se osvrnuo i na utakmicu u Škotskoj i toliko spominjani 'fair-play' Salzburga:

- Objektivno je očekivati da Salzburg pobjedi jer je bolja momčad, a realno je očekivati i da Dinamo pobjedi, međutim to je nogomet. Zato je lijep, zato što je nepredvidljiv. Moramo radi sebe težiti što boljem rezultatu jer je dosta prosipanja tih europskih bodova i koeficijenata koji toliko znače za godine ispred nas. I da opet dobijemo novu motivaciju da u zadnjoj utakmici protiv Celtica opet jurimo pobjedu jer jedino dobro raspoloženje može generirati povratak u onu formu koja je bila na početku prvenstva - pojasnio je prvi čovjek Dinama, a onda progovorio i o neodigranom derbiju u Maksimiru:

- Nemojte me navlačiti, otvorit ćemo pandorinu kutiju. Odgovarat ćemo nešto što je već izlizano, što je već obrađeno 500 puta. Pa valjda je svakoga stid što utakmica nije odigrana. To je jedino važno pitanje. Ovo sve drugo su laži i pozicioniranje stavova. Neodigravanje utakmice je jedan najdrskiji i najbezobrazniji čin koji se dogodio u povijesti hrvatskog sporta i hrvatskog nogometa. O tome treba pisati i to treba osuditi. Ovo sve drugo nije važno - zaključio je Mamić prije ukrcavanja na avion prema Rumunjskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 223

  • superpolicajac 27.11.2014.

    Pa ti imaj državu kakva je Hrvatska. Političaru kažu da su nemoćni u ovom slučaju. Jednostavno ne mogu vjerovati da su to izjave ministra sporta. Pitam te onda zašto si tu? Da primaš plaću ili da riješavaš problem. Nevjerovatan je način kako mamić laže pa zar imamo takvu državu gdje su laži istina. I zadnje ne mogu da vjerujem kako mediji snimkom i načinom prikazivanja izjave Mamića rade nja njegovoj popularnosti. Volim ovu državu ali mi je uistinu drago da ne živim u njoj .

  • cudak 1 27.11.2014.

    šta si dozvoljava hajduk ne izaći na teren odmah s njim u treću ligu kad je mogao juventus mogu i oni, sve druge stvari za zelenim stolom

  • ajmemeniaivami 26.11.2014.

    e moj maminjo bezobrazluk je sto ti i slicni tebi zivite lagodno i na slobodi.nekad je amerika bila zemlja snova sad je za neke ljude to hrvatska.jedan dan prodajes stiropor pred stadionom a vec treci dan si vlasnik tog stadiona e pa to je hrvatski san samo sto te snove ne prati pravosudje u stopu da se vidi kako i zasto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare