To je to što me zanima!

Nepotizam: Prandelli postavio sina u stručni stožer Italije...

Moj sin zajedno je sa mnom radio tri godine u Fiorentini. Želio bih svim roditeljima da rade sa svojom djecom kada to zaslužuju, objasnio je svoj potez izbornik Italije
Vidi originalni članak

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Cesare Prandelli donio je kontroverznu odluku i uvrstio svog sina Niccola u stručni stožer "azzurra" uoči Eura u Ukrajini i Poljskoj.

Prandelli "junior" tako će na europskoj smotri obnašati ulogu drugog fizioterapeuta.

Ovakva je odluka izazvala kritike talijanskih medija koji su Prandellija optužili za nepotizam.

- Trebaju nam osobe koje će se brinuti za dobrobit momčadi i izabrao sam dvoje ljudi koji su najbolji za posao. Moj sin zajedno je sa mnom radio tri godine u Fiorentini. Poželio bih svim roditeljima da rade sa svojom djecom kada to zaslužuju – komentirao je Prandelli.

Utakmica Hrvatske i Italije u skupini C Eura na rasporedu je 14. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SpužvaBob 16.05.2012.

    Ima pravo sam birati, natječaja nema, znači da je sve u redu !!!!

  • sbsb 16.05.2012.

    Zašto ga ne bi stavio, ako je radio s njime 3 godine, valjda nešto zna, valjda znaju surađivati. mogu svi govoriti nepotizam, ovo ono, razapinjat ga.. a tko ne bi na takvoj poziciji da ima priliku dao svome sinu takvo mjesto?!

  • Aguero87 15.05.2012.

    Tako su i na Cicu Kranjcara letili drvlje i kamenja, od nasih novinara, samo da prodaju svoja jeftina izdanja, pa tek kad je otisa vidili smo koliko nam u biti Niko znaci....

Komentiraj...
Vidi sve komentare