To je to što me zanima!

Nered u Realu zbog Modrića: Madriđani se premišljaju oko ugovora, Ancelotti podržao Luku

Modrić može igrati do 40. godine, rekao je Ancelotti i nahvalio Luku kao velikog profesionalca koji je izrazio želju ostati u klubu do 2024. godine gdje bi i završio karijeru
Vidi originalni članak

S Modrićem je nastao nered i u Real Madridu već razgovaraju o novom slučaju Sergija Ramosa. Modrić traži dvogodišnji ugovor, a klub to ne želi zasad prihvatiti, piše španjolski El Nacional.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska na Maksimiru uoči Malte

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, proteklih tjedana govorilo se da će Luka Modrić potpisati novi ugovor s Real Madridom, ali čini se kako je kapetan hrvatske reprezentacije naišao na nesuglasice s kraljevskim klubom jer traži veće produljenje od onoga što mu je klub spreman ponuditi. 

Nepisano pravilo kluba je da se starijim nogometašima produljuje ugovor na samo jednu godinu. Predsjednik Florentino Perez smatra da je velika mogućnost da forma igrača s više od 30 godina rapidno pada zbog čega im nikada ne produljuje ugovor na više od dvije godine.

Primjerice, Sergio Ramos je želio ostati u klubu još dvije godine, ali predsjednik Perez isto nije odoborio pa je tako Španjolac nakon 15 godina u Realu završio u redovima francuskog PSG-a. 

Karim Benzema (34) po tom je pitanju zasigurno jedina iznimka 'kraljevskog kluba' s obzirom na to da je u listopadu potpisao produljenje ugovora do 2023. godine. 

Modrićev ugovor istječe 30. lipnja 2022. godine, a hrvatski reprezentativac želio bi u realovom dresu igrati do ljeta 2024. kada bi završio nogometnu karijeru. 

- Modrić može igrati do 40. godine - rekao je Ancelotti i nahvalio Luku kao velikog profesionalca. Napomenuo je da je Modrićeva posvećenost nogometu razlog i što u 37. godini života igra kao mladić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • nokia8 25.12.2021.

    Navijam za RM i mislim da Modricu treba da produze ugovor. On ni kada je bio mladji nije postizao golove pa nece ni sada, 20 golova za skoro 10g u RM je zaista malo.

  • Nik Čulibrk 25.12.2021.

    vrati se u Hajduk, vjerovatno ti je osta u lijepom sjecanju.Hajduk ima strucnjake koji znaju prepoznati talent.

  • 25.12.2021.

    mozda bi i skupili tisucu navijaca onda na stadionu osimkbk ad s hajdukom igrate, krasni su vam navijači, dodju na utakmicu 2 puta godisnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare