Sport

Komentari 25

Nered u Realu zbog Modrića: Madriđani se premišljaju oko ugovora, Ancelotti podržao Luku

Nered u Realu zbog Modrića: Madriđani se premišljaju oko ugovora, Ancelotti podržao Luku

Modrić može igrati do 40. godine, rekao je Ancelotti i nahvalio Luku kao velikog profesionalca koji je izrazio želju ostati u klubu do 2024. godine gdje bi i završio karijeru

S Modrićem je nastao nered i u Real Madridu već razgovaraju o novom slučaju Sergija Ramosa. Modrić traži dvogodišnji ugovor, a klub to ne želi zasad prihvatiti, piše španjolski El Nacional.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska na Maksimiru uoči Malte

Naime, proteklih tjedana govorilo se da će Luka Modrić potpisati novi ugovor s Real Madridom, ali čini se kako je kapetan hrvatske reprezentacije naišao na nesuglasice s kraljevskim klubom jer traži veće produljenje od onoga što mu je klub spreman ponuditi. 

Nepisano pravilo kluba je da se starijim nogometašima produljuje ugovor na samo jednu godinu. Predsjednik Florentino Perez smatra da je velika mogućnost da forma igrača s više od 30 godina rapidno pada zbog čega im nikada ne produljuje ugovor na više od dvije godine.

Primjerice, Sergio Ramos je želio ostati u klubu još dvije godine, ali predsjednik Perez isto nije odoborio pa je tako Španjolac nakon 15 godina u Realu završio u redovima francuskog PSG-a. 

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

Karim Benzema (34) po tom je pitanju zasigurno jedina iznimka 'kraljevskog kluba' s obzirom na to da je u listopadu potpisao produljenje ugovora do 2023. godine. 

Modrićev ugovor istječe 30. lipnja 2022. godine, a hrvatski reprezentativac želio bi u realovom dresu igrati do ljeta 2024. kada bi završio nogometnu karijeru. 

- Modrić može igrati do 40. godine - rekao je Ancelotti i nahvalio Luku kao velikog profesionalca. Napomenuo je da je Modrićeva posvećenost nogometu razlog i što u 37. godini života igra kao mladić.

Najčitaniji članci