Obavijesti

Sport

Komentari 25

Nered u Realu zbog Modrića: Madriđani se premišljaju oko ugovora, Ancelotti podržao Luku

Nered u Realu zbog Modrića: Madriđani se premišljaju oko ugovora, Ancelotti podržao Luku

Modrić može igrati do 40. godine, rekao je Ancelotti i nahvalio Luku kao velikog profesionalca koji je izrazio želju ostati u klubu do 2024. godine gdje bi i završio karijeru

VIDEO

S Modrićem je nastao nered i u Real Madridu već razgovaraju o novom slučaju Sergija Ramosa. Modrić traži dvogodišnji ugovor, a klub to ne želi zasad prihvatiti, piše španjolski El Nacional.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska na Maksimiru uoči Malte

Pokretanje videa...

Hrvatska na Maksimiru uoči Malte VIDEO

Naime, proteklih tjedana govorilo se da će Luka Modrić potpisati novi ugovor s Real Madridom, ali čini se kako je kapetan hrvatske reprezentacije naišao na nesuglasice s kraljevskim klubom jer traži veće produljenje od onoga što mu je klub spreman ponuditi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nepisano pravilo kluba je da se starijim nogometašima produljuje ugovor na samo jednu godinu. Predsjednik Florentino Perez smatra da je velika mogućnost da forma igrača s više od 30 godina rapidno pada zbog čega im nikada ne produljuje ugovor na više od dvije godine.

Primjerice, Sergio Ramos je želio ostati u klubu još dvije godine, ali predsjednik Perez isto nije odoborio pa je tako Španjolac nakon 15 godina u Realu završio u redovima francuskog PSG-a. 

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

Karim Benzema (34) po tom je pitanju zasigurno jedina iznimka 'kraljevskog kluba' s obzirom na to da je u listopadu potpisao produljenje ugovora do 2023. godine. 

Modrićev ugovor istječe 30. lipnja 2022. godine, a hrvatski reprezentativac želio bi u realovom dresu igrati do ljeta 2024. kada bi završio nogometnu karijeru. 

- Modrić može igrati do 40. godine - rekao je Ancelotti i nahvalio Luku kao velikog profesionalca. Napomenuo je da je Modrićeva posvećenost nogometu razlog i što u 37. godini života igra kao mladić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi