To je to što me zanima!

Neredi u grčkom kupu: Ozlijeđeno 18 policajaca

Susret Panathinaikosa i Arisa u finalu grčkog kupa prošao je znaku nereda navijača obje ekipe. Navijači su bacili čak 654 baklje i dimnih bombi
Vidi originalni članak

Jedan gol, 18 ozlijeđenih policajaca, 40 uhićenih huligana, suzavci i dimne bombe kratak je sažetak grčkog kupa koji su u subotu igrali Panathinaikos i Aris na Olimpijskom stadionu. Huligani obje momčadi stvarali su nerede ispred stadiona prije, za vrijeme i poslije utakmice. U općem metežu policajci su teškom mukom razdvojili suparničke navijače te su pritom 18 policajca ozlijeđena, a 40 huligana je uhićeno. Nerede su i na samom stadionu radili navijači Panathinaikosa bacanjem baklji i petardi među navijače Arisa stoga je interventna policija morala upotrijebiti suzavac. Grčki novinari su se pozabavili stanjem na tribinama te su izračunali da su navijači bacili 654 baklje i dimnih bombi.
PAO je osvojio Kup pogotkom Leta u 63. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • banja 25.04.2010.

    Glupa policija zašto gamad ne puste nek se međusobno srede , pa onda što ostane huligana njih da sataru .

  • trocaderro 25.04.2010.

    ovo su prave tekme i pravi navijaci,a ne ko oni francuzi neki dan kad su u minhenu bili kaze \"razbijena samo jedna casa\" hahahaha...to samo babe i dede bile izgleda? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare