To je to što me zanima!

Neredi u susjedstvu! Crnogorci napali Poljake, vrijeđali policiju

NAPETO U PODGORICI Crnogorski huligani bocom su napali Poljake u centru Podgorice uoči nogometne utakmice u kvalifikacijama za SP. Policija ih je nekako uspjela primiriti
Vidi originalni članak

Skupina crnogorskih huligana napala je poljske navijače u centru Podgorice uoči nedjeljne utakmice nogometnih reprezentacija u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018, javlja portal Vijesti.me.

Iako su poljski navijači bili pod policijskom zaštitom, jedan domaći huligan gađao ih je staklenom bocom na Trgu nezavisnosti.

Policija je reagirala napravivši tzv. tampon-zonu između dvaju navijačkih skupina, no Crnogorci su je pokušali zaobići i fizički se sukobiti s gostima. Dobra je vijest da u tome nisu uspjeli.

Interventna policija imala je posla s drugom skupinom domaćih navijača na jednom parkiralištu. Navijači su izazivali i vrijeđali policiju koja je nakon toga krenula prema njima. Ipak, sudeći prema snimci, vrlo je brzo odustala.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pobotchnick Leeyoobo 27.03.2017.

    ovoliko nereda ima svaku subotu u obližnjoj birtiji. čak i više. nedavno je na jednoj svadbi bilo više polomljenih gostiju, uništen dobar dio inventara, napadnuta je policija i bilo je privedenih. oće biti termin "svadba visokog rizika" i može li se nekim svatima zabraniti dolazak na svadbena okupljanja?

  • tomicalomica 27.03.2017.

    Zamislite da se igra neka međunarodna utakmica u Splitu , pa ovi tamo ne samo da bi napali i opljačkali gostujuće navijače , već bi ih vjerojatno i silovali !! Zato lijepo zalažem se da se utakmice visokog rizika igraju u kulturnim gradovima kao što je Zagreb ! Lp

  • Simon Phoenix 26.03.2017.

    Crnogorci napali????? Pa oni su preljeni za to hahahahhaahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare