To je to što me zanima!

Neymar ima više kartona nego golova, nije zabio već 11 u nizu

U cijelom moru Barceloninih problema najmanje se spominje učinak brazilske zvijezde Neymara. Sjećate li se datuma njegovog posljednjeg gola za Barcelonu? Nemojte 'guglati'...
Vidi originalni članak

Niz problema srušio se na Barcelonu u posljednje vrijeme. Minus u prvenstvu za Realom počinje rasti, najstandardniji igrač prethodne sezone Ivan Rakitić odjednom više nije u prvom planu, potom se Pique obrušava na čelnike lige... Nervoza je sve veća.

U cijeloj priči najmanje se spominje učinak brazilske zvijezde Neymara. Sjećate li se datuma njegovog posljednjeg gola za Barcelonu?

Bilo je to 2. listopada u Vigu protiv Celte gdje je Barcelona poražena 4-3 u spektakularnoj utakmici. Od posljednjeg gola Neymara za Barcelonu prošlo je točno 975 minuta, odnosno 11 utakmica u nizu!

Ove je sezone brazilski ofenzivac zabio šest golova u svim natjecanjima što je za igrača njegovog kalibra premalo. Pogotovo u napadačkoj velesili kakva je ona katalonska. U prilog mu ide 14 upisanih asistencija, dok je u 1784 odigranih minuta prikupio osam žutih kartona što je jasan znak nervoze.

Za razliku od njega, Leo Messi i Luis Suarez su puno ubojiti pred suparničkim golom.

Leo Messi: 22 utakmice / 25 golova, devet asistencija
Luis Suarez: 23 utakmice / 15 golova, osam asistencija

Pitate li se gdje je napadačka 'zakrpa' Paco Alcacer, povremeni reprezentativac Španjolske, odnosno bivši igrač Valencije kojeg je 'blaugrana' platila 30 milijuna eura?

On je ove sezone u 13 nastupa za Barcelonu zabio jedan gol te upisao jednu asistenciju u 683 odigrane minute.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Robert Dani 09.01.2017.

    Lakrdijaša prodati u Kinu i uzeti masnu lovu dok se može! Kupiti par pravih igrača.

  • Maher za velke posle 09.01.2017.

    Napuhanko 😂😂

  • ruzmarin 09.01.2017.

    Poroblem Neymar se lako riješi, jednom triskom, pa da vidiš hoće li još solirati, voditi ratove protiv desnih bekova.... Dovedite Perišića ili Pjacu, da vidite razliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare