To je to što me zanima!

Nervozni Edi: Cavani šakom na Ramseya, Giroud ga 'smirivao'

Urugvajac je zamahnuo šakom prema Velšaninu, ali do ozbiljnijeg kontakta nije došlo, iako se Ramsey uhvatio za lice. Njemački arbitar Felix Brych nije ništa vidio, pa Cavani nije kažnjen
Vidi originalni članak

Urugvajac Edinson Cavani ove sezone zabio je 16 golova u 16 utakmica za PSG. Od toga pet komada u pet utakmica Lige prvaka. No, mogla je ta brojka biti i jača da je u nekim važnim situacijama bio prisebniji. Baš poput ove.

Posljedično, to unosi nervozu u snažnog napadača što se manifestiralo u završnici prvog poluvremena. Arsenal je dobio penal, a sukobili su se Aaron Ramsey i Cavani.

Urugvajac je zamahnuo šakom prema Velšaninu, okrznuo ga po bradi, ali do ozbiljnijeg kontakta nije došlo, iako se Ramsey uhvatio za lice. Njemački arbitar Felix Brych nije ništa vidio, pa Cavani nije kažnjen.

Ipak, tu nije bio kraj napetosti. Pri odlasku u svlačionicu Olivier Giroud primio je Cavanija za vrat te mu nešto govorio, ali udarna igla PSG-a nije se dala isprovocirati. 

Na kraju, obojica su poslije kratke trzavice otišli svaki na svoju stranu. U drugom poluvremenu svaka je momčad zabila po jedan autogol, pa je završilo 2-2. Već ranije obje su momčadi osigurale osminu finala.


 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dcuk 24.11.2016.

    gdje vi tu vidite da ga je okrznuo po bradi? ruka u visini prsa... -.-

  • BOGOLJUB ATEJISTA 24.11.2016.

    Ramsey tetkica

  • ramsey_1 24.11.2016.

    Točno se nisam snašao u tom trenutku,da sam bio pametan pa past i isprovocirat crveni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare