To je to što me zanima!

Neslana 'šala' na račun igrača Meksika: Proglasili ga mrtvim

Veznjaka Betisa i meksičke reprezentacije Andresa Guardada proglasili su mrtvim nakon čega je on sve demantirao i oštro napao sve koji su sudjelovali u toj neslanoj šali
Vidi originalni članak

Proteklih dana na internetu je kružila neslana šala o smrti veznjaka Betisa Andresa Guardada koju je on demantirao. Na šaljiv je način komentirao navode o njegovom smrti rekavši "Živim i rasturam".

Nakon što se pojavila ova vijest, Guardado je oštro napao sve koji su sudjelovali u tome.

- Želim demantirati ovaj čin kojim ljudi, preko interneta zbog zabave ili nečeg drugog, daju lažne informacije, a pri tom ne razmišljaju o šteti koju mogu načiniti mojoj obitelji, te ljudima oko mene. Ovo sve smatram nedostatkom odgovornosti, osjećajnosti i humora, te mi nije jasno kako se netko usuđuje širiti ovakve informacije. Molim vas da ubuduće malo razmišljate o obitelji i prijateljima ljudi za koje širite ovakve laži- napao je Guardado ljude odgovorne za ovakve laži te dodao:

- Živim i rasturam!

ČARLI OTVORENO! 'Nije mi jasno zašto su Modrić i ostali napustili reprezentaciju'

Guardado je ove sezone za ekipu Betisa odigrao 24 utakmice u kojima je zabio tri gola i podijelio sedam asistencija, a sutra ga u ranim jutarnjim satima očekuje prijateljska utakmice između njegovog Meksika i Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Brozo 27.03.2018.

    Cudi me kako Guardado nikad nije otisao u veci klub. Decko je top igracina. Vrhunski veznjak...

  • IvicaHerman 26.03.2018.

    Možda Meksička mafija nije platijo reket

  • jubito 26.03.2018.

    da, Santiago Bernabeu u SAD-u...

Komentiraj...
Vidi sve komentare