To je to što me zanima!

Neslavna blamaža 'vitamina': Zadar je razbio Cedevitu +38

Prvih 10 minuta igrači Slavena Rimca završili su s tricom nula od sedam, a na poluvremenu su od 15 ispaljenih trica zabili - opet nula. Do kraja utakmice uspjeli su ubaciti čak tri trice
Vidi originalni članak

Zadar je u osmom kolu ABA lige razmontirao Cedevitu Olimpiju 101-63.

Cedevita je u meč ušla kao apsolutni favorit, no stvari su odmah u prvoj četvrtini krenule po zlu. Prvih 10 minuta igrači Slavena Rimca završili su s tricom nula od sedam, a na poluvremenu su od 15 ispaljenih trica zabili - opet nula. 

Raspad sistema nastavio se i u drugom dijelu igre. Zadrani su Cedeviti u trećoj četvrtini zabili čak 27 poena te u zadnju dionicu ušli s ogromnih 31 poen razlike. Do kraja utakmice ipak su uspjeli zabiti tri trice od 26 pokušaja.

Ova pobjeda tim je neočekivanija zbog toga što je Zadar dosad bio - bez pobjede! U sedam kola Zadrani su bili najgora momčad ABA lige s čak sedam poraza, a Cedevita je imala tek jedan. No eto, dolazak razigravača Dominika Mavre očito je malo oživio Zadrane. 

Najbolji strijelci bili su Dominic Gilbert s 20 poena, Ive Ivanov s 22 te Byron Allen s 15 ubačaja.

Zadrane u sljedećem kolu dočekuje FMP. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nogometas05 25.11.2019.

    Lijepo su odigrali za kladionice i sebe i uhvatili kvotu 4.2....

  • klokan_jack 25.11.2019.

    Bas mi je drago da je zadar nasamaral slovence !! Tedeski patii!!! I moja cibona je pobjedila !! Konacno dobar dan za nase klubove!! Hej hej cibosi!!

  • Ero91 25.11.2019.

    Bravo!!! Igraj Zadre volimo te MI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare