To je to što me zanima!

Nesretan Olićev debi za HSV, remi Borussije i začelje tablice

Subotnji program 1. kola Bundeslige u 2015. ponudio je povratnički debi Ivice Olića u HSV-u koji je izgubio od Kölna, a dortmundska Borussija nije mogla dobiti Bayer
Vidi originalni članak

Nakon 2079 dana Ivica Olić opet je zaigrao u dresu HSV-a te se iz borbe za naslov u Wolfsburgu prebacio na borbu za goli prvoligaški život. Najbolje je to iskusio na koži u domaćoj utakmici protiv Kölna koju je njegova momčad izgubila 2-0 golovima Marcela Rissea u drugom poluvremenu.

- Zaplakao sam kad sam stigao na stadion. Nažalost, izgubili smo u sjajnoj atmosferi, nismo se na pravi način odužili našim navijačima. Ovo nije bila lagana utakmica, takvih nema više u Bundesligi - rekao je nakon utakmice emotivni hrvatski reprezentativac pa dodao:

- Ostat ćemo u Bundesligi. Brzo ću se uklopiti u ovu sredinu, brzo ćemo početi pobjeđivati. Nije bitno tko će zabiti pogotke, glavno da ih zabijamo. I pobjeđujemo.

HSV je sa 17 bodova na posljednjem mjestu koje osigurava mjesto u Bundesligi i sljedeće sezone, a na bodu manje ostao je dortmundski velikan Borussia koja je u Leverkusenu odigrala 0-0 protiv Bayera. Za "apotekare" nije bilo ozlijeđenog Tina Jedvaja.

Mainz je pružio najuvjerljiviju predstavu svladavši Paderborn čak 5-0, a Freiburg je uz hat-trick Nilsa Petersena neočekivano lako dobio Eintracht. Slavila je i trećeplasirana Borussia iz Mönchengladbacha u Stuttgartu (1-0), kao i Schalke doma protiv Hannovera unatoč isključenju Klaasa Jana Huntelaara.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • slavonija 01.02.2015.

    Olić će proraditi i pomoći svome HSV-u u ostanku. Želimo ti svu sreću .

  • carlogambino 01.02.2015.

    Jupiii, da barem ispadne BvB, to bi bio šok :D

  • zdtome 01.02.2015.

    veliki covik,velikog srca

Komentiraj...
Vidi sve komentare