To je to što me zanima!

Nesretni Liverpool sebi redovito zabija autogolove

Redsi su zbog Gerrardova autogola izgubili Carling kup, a zbog Riiseove pogreške protiv niželigaša Lutona morali su na 'popravni’
Vidi originalni članak

Ne treba ga kriviti, htio je izbiti loptu, koja je isto tako mogla završiti na tribinama, branio je Johna Arnea Riisea suigrač Jamie Caragher.
On najbolje zna kako je to. U rujnu 1999. protiv Manchester Uniteda Carragher si je “utrpao” dva gola. Liverpool je izgubio 3-2.
- Oni su specijalisti za autogolove. Ako već ne mogu protivniku, uvijek mogu sebi - jedan je od komentara navijača Chelseaja na BBC-ovu forumu nakon polufinalne utakmice Lige prvaka.
Iako još nije gotovo, Liverpool će na Stamford Bridgeu za prolazak morati zabiti najmanje gol.
- Ionako bismo morali zabiti. Čak i da je završilo 1-0 - rekao je trener Liverpoola Rafa Benitez.
Liverpool je 2005. u finalu Carling kupa vodio protiv Chelseaja 1-0, a onda je glavom u svoj gol loptu poslao kapetan Steven Gerrard. Protiv niželigaša Lutona također su vodili 1-0, a stvari je na početak vratio John Arne Riise. Kao i protiv Chelseaja, lopta je pred gol stigla s lijeve strane, a Norvežanin je uklizao i “pospremio” ju je rukom.
Biranom društvu pridružio se i Sammy Hyypia, koji je u derbiju Merseyside protiv Evertona učinkovito pogodio svoje rašlje.

CARRAGHER DVA PUTA
U rujnu 1999. u derbiju protiv Manchester Uniteda Jamie Carragher zabio si je dva autogola, oba glavom. Prvi s pet metara, s desne strane u suprotni kut, a drugi iz blizine, slično kao Riise. “Redsi” su izgubili 3-2.
GERRARD ODNIO TROFEJ
Teku posljednje minute finala Carling kupa. Liverpool je vodio 1-0 i navijači su već pjevali. Onda je Lampardov centrašut Gerrard glavom poslao u svoj gol. U produžecima je Chelsea pobijedio 3-2 i osvojio kup.
RIISE NA ISTI NAČIN
Liverpool je u FA kupu gostovao kod Lutona. Golom Petera Croucha vodili su 1-0, a onda je, kao i protiv Chelseaja, centaršut stigao s lijeve strane, a Risse je u padu loptu s noge preusmjerio u svoju ruku i potom u vlastiti gol.
HYYPIA DAO EUROGOL
U gradskom derbiju protiv Evertona “plavi” su izvodili korner, a lopta je preletjela obranu i došla na drugu stranu. Cahill je vratio u sredinu, a Sammy Hyypia loptu je s pet metara poluvolejem zakucao u vlastite rašlje. Prekrasan gol.
TRAORE REKAO ZBOGOM FA KUPU
Rafa Benitez krenuo je po naslov u FA kupu. Jedna od prepreka na tom putu bio je niželigaš Burnley. Bilo je 0-0. Domaćini su “slučajno” došli pred Liverpoolov gol, probili po lijevoj strani i ubacili. U sredini nije bilo nijednog igrača Burnleya, samo branič Liverpoola Djimi Traore. Krenuo je na loptu okrenut licem, potom ju je zahvatio petom, napravio sjajnu piruetu i ugurao u gol nemoćnoga golmana. Liverpool je ispao, a Traoreov gol ušao je među 10 najboljih autogolova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • peguy7 23.04.2008.

    ..ma jebo ih napokon nesto i protiv njih..

  • torcida1950hajduk 23.04.2008.

    ja san ko dite redovito zabija autogolove,ali sam to i volio vise od icega tako da malo cudno ali jebiga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare