To je to što me zanima!

Ness: Jelavić je prvoklasni strijelac i igrač najviše razine

"Taman sam ulazio u prvu momčad Rangersa kad je Jelavić došao u klub. Prema brzini kojom se uklopio u momčad, odmah se vidjelo da je to igrač najviše razine"
Vidi originalni članak

Uoči subotnjeg dvoboja Stoke Cityja i Evertona u 17. kolu Premiershipa salve pohvala na račun hrvatskog nogometaša Nikice Jelavića iznio je njegov nekadašnji suigrač Jamie Ness…

Jelavić i Ness su igrali zajedno u škotskom velikanu Rangersu, a danas su obojica u Engleskoj. Ove će subote prvi put igrati jedan protiv drugoga, a Ness vidi Jelavića kao glavnu prijetnju za Stoke.

- Taman sam ulazio u prvu momčad Rangersa kad je Jelavić došao u klub. Prema brzini kojom se uklopio u momčad, odmah se vidjelo da je to igrač najviše razine. Kao napadač, ima sve. Jak je, agresivan, ima sjajan dodir i prvoklasni je strijelac - naglasio je 21-godišnji veznjak i nastavio:

- Nakon dolaska u Rangers imao je problema s ozljedom gležnja, ali kad se vratio i počeo igrati, bilo je jasno da je samo pitanje vremena kad će se preseliti u Englesku. Stalno su postojale glasine da ga prate Manchester United i Tottenham, ali na kraju se uključio Everton koji lovi izlazak u Europu. Bilo je jasno da će Nikica nastaviti zabijati, a Evertonu je trebao takav igrač - zaključio je Ness.

Badelj: Možemo i do Lige prvaka

Pred hrvatskim nogometašem Milanom Badeljom i njegovim HSV-om ove je subote posljednji ovogodišnji zadatak. Na zimsku stanku nekadašnji veznjak Dinama odlazi zadovoljan…

Badelj je ljetos uveo zagrebački klub u Ligu prvaka, a potom je potpisao za HSV i, kako piše Hamburger Morgenpost, bio je jedan od pokretača uzleta momčadi sa sjevera Njemačke. Nakon užasnog ulaska u sezonu, sastav Thorstena Finka je uoči posljednjeg jesenskog kola Bundeslige samo tri boda udaljen od trećeplasirane Borussije Dortmund. Stoga i ne čudi hrabra Badeljova najava:

- Možemo se plasirati i u Ligu prvaka. Ako nam se ukaže prilika, iskoristit ćemo je.

- Došao sam u HSV bez ikakvih očekivanja, želio sam samo dati sve od sebe. No, stvarno sam zadovoljan kako su se stvari razvijale - nastavio je 23-godišnji veznjak u razgovoru za Morgenpost.

Nakon što ove subote odradi gostovanje kod Bayer Leverkusena, Badelj dolazi u Hrvatsku na odmor.

- Glava mi govori da bih mogao nastaviti igrati bez stanke. No, tijelo ipak govori drugačije. Otkad sam došao ovdje, nisam dovoljno viđao obitelj i prijatelje. Zato će biti lijepo provesti nekoliko dana u Hrvatskoj - zaključio je jedan od najjačih Finkovih aduta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WOMANIZER 15.12.2012.

    jelavić je super igrač!

  • kmarus 15.12.2012.

    Jedva čekam Srbiju ....

  • libeluli 15.12.2012.

    na žalost sve je istina...samo pojedinačno... kad su u repki svaki od njih bi sve na silu i za sebe... jedino onaj naivac Dudu igra za ekipu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare