To je to što me zanima!

Nešto tu ne valja: Odlazak na WC u Sočiju bit će neugodan

Fotografija BBC-jevog dopisnika iz Moskve postala je pravi hit na društvenim mrežama. Organizatorska greška u sanitarnoj infrastrukturi mogla bi biti problem
Vidi originalni članak

Do Zimskih olimpijskih igara u Sočiju ostalo je još samo dva tjedna, a organizatori odrađuju zadnja ulickavanja. Dosad su se nadolazeće ZOI, u koje je uložena rekordna 51 milijarda dolara, spominjale u negativnom kontekstu zbog anti-gay zakona i terorističkih prijetnji, a lošem imidžu Igara nije doprinjeo ni BBC-ov dopisnik Steve Rosenberg.

Naime, Rosenberg je objavivši fotografiju na svojem Twitteru profilu privukao veliki interes javnosti, koja je ismijala rad skupe organizacije. Sudeći prema fotografiji, u Sočiju će biti malo nezgodnije obavljati nuždu s obzirom da su u jednoj kabini smještene dvije WC školjke.

Možemo tek zamisliti (a ne želimo) kako bi izgledale intimne aktivnosti posjetitelja, no nije poznato radi li se o pojedinačnoj grešci ili će odlazak u prirodu biti poželjniji za obavljanje nužde nego odlazak u WC u Sočiju.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • wargods_1 29.01.2014.

    ma ima to svoje zašto, nije tu zamišljeno da dvojica kenjaju od jednom nego da dva cimera imaju svako svoju školjku, svako stavi svoj autogram na nju i siguran je da mu neće školjka bit zasrana

  • zosorli 24.01.2014.

    Zimske su igre pa da se ugriju jedan pored drugoga:)

  • user_325272 23.01.2014.

    svijet osa kvragu postaju svi topla braca

Komentiraj...
Vidi sve komentare