To je to što me zanima!

Nesvakidašnja presica za Kovu i Gvardiola: Odgovarali na zanimljiva pitanja djece...

Hrvatski dvojac je na ljeto došao u City i vrlo brzo su postali bitni članovi prve postave, ali i miljenici navijača. U klubu to vrlo dobro znaju pa i koriste njihovo veliko prijateljstvo za snimanje videozapisa različitog sadržaja
Vidi originalni članak

Mnoga djeca sanjaju dotaknuti svoje idole i popričati s njima o svemu, a Manchester City je to omogućio 14 sretnika. Klub je organizirao nesvakidašnju press konferenciju na kojoj su Mateo Kovačić i Joško Gvardiol odgovarali na zanimljiva pitanja djece.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski dvojac je na ljeto došao u City i vrlo brzo su postali bitni članovi prve postave, ali i miljenici navijača. U klubu to vrlo dobro znaju pa i koriste njihovo veliko prijateljstvo za snimanje videozapisa različitog sadržaja. Tako su posjetili poljski restoran u kojem su jeli zagorske štrukle i hrvatske sireve, odgovarali na pitanja gledatelja, a ovaj put je red došao na veselu dječicu koja su jedva dočekala svoju priliku.

Što bi bio da nisi nogometaš, upitao je dječak Kovačića.

- Teško mi je to odgovoriti. Dok sam bio kao vi, htio sam postati nogometaš. Da nisam, ne znam što bih radio. Vjerojatno nešto s mojim tatom - rekao je Kova pa dobio novo pitanje.

Da zapneš na pustom otoku s nekime od svojih suigrača, tko bi to bio?

- Uzeo bih Joška, ne znam bi li on mene ha-ha. Došli smo zajedno ovdje, znamo se jako dobro - rekao je Mateo, a Gvardiol se složio:

- I ja bih izabrao Matea.

Tko se najgore oblači u svlačionici?

- Čuo sam da se Mateo žali na moje odijevanje. Moram reći da sam to ja, ali radit ću na tome - rekao je Gvardiol.

Tko vam je idol?

- Messi. Nevjerojatno je što radi zadnjih 15 godina. Imao sam tu sreću što sam igrao protiv njega - rekao je Gvardiol, a Kovačić dodao:

- Kroz djetinjstvo je bilo više njih, ali kako sam odrastao, ugledao sam se na Iniestu i Modrića. Oni su me inspirirali. 

Kako se odmaraš nakon utakmice?

- Provodim vrijeme sa svojim voljenima, naprimjer s Mateom sam jučer bio. Gledamo filmove, igramo videoigrice - kazao je Joško.

Gvardiol je otkrio kako je nedavno probao engleske muffine i da mu je to trenutno najdraže englesko jelo, a mladim nogometašima je poručio da rade jako svaki dan i da se ne boje grešaka. 

Kako radite frizuru?

- Ma za mene je to lagano. Ja se samo otuširam - rekao je nasmiješeni Kova. 

Za kraj su se složili kako su John Stones i Rodri najbolji plesači u momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Monza.1995 23.11.2023.

    Naši Dinamovci  💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare